družina fratar

Častni občan Občine Dravograd bo postal Jože Fratar

Jože Fratar, Dravograjčan, ki je zagotovo lahko navdih mnogim. Z veliko truda in trdim delom je ustvaril uspešno podjetje Hygal d.o.o., ki daje kruh mnogim družinam naše regije, njegova nota dobrodelnosti pa je neizmerna in vredna vsega spoštovanja.

Preberi »

Zadnja uradna akcija katre Fratar je zaključena

Preživela je naporen petek, a zaključila ga je s širokim nasmehom. Rahlo utrujena, skromna, a s plemenitim in velikim srcem. Zdaj ima le malo časa za počitek, a žene jo neizmerna volja in energija. Pogumno se podaja proti torku, 4. aprila, ko bo dobila novega lastnika. Pogrešali jo bomo, a verjamemo, da bo v srcih za vedno ostala naša katra Fratar. Poklon katri in poklon junakom Koroške – družini Fratar, ki za seboj skupaj s z njo puščajo neizbrisljiv pečat.

Preberi »

V dobrodelni akciji s katro zbrali že več kot 200.000 evrov

V dobrodelni akciji Katra – drugi krog, s katero družina Fratar iz Dravograda zbira sredstva za društvo Junaki 3. nadstropja, Inštitut zlata pentljica in Splošno bolnišnico Slovenj Gradec so doslej zbrali več kot 200.000 evrov. Akcija se v petek zaključuje, žrebanje novega lastnika Renaulta 4, znanega kot katra, bo v torek.

Preberi »

Dogodki