Črna kronika

Opit 25-letnik brez vozniškega dovoljenja poškodoval policista, ko je čelno trčil v njun službeni avtomobil

Opit 25-letni voznik z območja Krškega je brez vozniškega dovoljenja v jutranji prometni nesreči poškodoval dva policista, ko je čelno trčil v njun službeni avtomobil. Vozilo se je nato odbilo v policista, ki sta bila ob tem huje in lažje poškodovana. Povzročitelj in potnika v njegovem vozilu niso bili poškodovani, so sporočili s policije.

Preberi »

V nesreči na gorenjski avtocesti umrl voznik osebnega vozila

V prometni nesreči, ki se je danes ob 5.20 zgodila na gorenjski avtocesti na Hrušici, je umrl slovenski voznik osebnega avtomobila, ki je na voznem pasu avtoceste trčil v zaradi kolone ustavljeno tovorno vozilo. Avtocesta v smeri Karavank je zdaj po več urah spet odprta, so sporočili s Policijske uprave Kranj.

Preberi »

Na območju Šoštanja umrl 37-letni motorist

O tem, da je danes prišlo do prometne nesreče na območju Šoštanja smo že poročali, zdaj pa so s PU Celje sporočili še nekaj več podatkov o tragični nesreči, v kateri je ena oseba izgubila življenje.

Preberi »

Voznik avtomobila med begom pred policijo umrl

Voznik avtomobila italijanskih registrskih oznak danes nekaj pred 1. uro na območju Čateža ob Savi ni upošteval znakov policistov, ki so ga skušali ustaviti, in je s pospešeno hitrostjo zapeljal na avtocesto, kjer je nato trčil v odbojno ograjo. 36-letni voznik je na kraju umrl, dva sopotnika, vsi državljani Pakistana, sta poškodovana.

Preberi »
Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.