Prosta delovna mesta na Koroškem

Komercialist – Slovenj Gradec

Delo izbranega/e kandidata/ke bo obsegalo predvsem: delo s strankami, poslovnimi partnerji, institucijami, prodajo in nabavo, svetovanje in informiranje kupcev ter dobaviteljev…

Zanima me »

Skriti kupec (m/ž)

Pričakujemo: iščemo kandidate, ki so lastniki vozil znamke Renault ali Nissan, obvladovanje dela na računalniku, dneven dostop do elektronske pošte, organiziranost, odgovornost in natančnost, dobre sposobnosti opazovanja.

Zanima me »

Različni profili

Od novih sodelavcev pričakujemo, da se bodo izkazali s strokovnostjo, odgovornostjo in proaktivnostjo in da so njihove kompetence usmerjene v sodelovanje in prevzemanje odgovornosti. V ta namen jim posvečamo posebno pozornost že od prvega dne dela v Triglavu s programom uvajalnega mentorstva. Vir našega trajnostnega razvoja so zavzeti in visoko strokovni zaposleni.

Zanima me »

Vodja asfalterskih skupin (m/ž)

Ključne naloge: Organizacija in vodenje asfalterskih skupin na posameznih gradbiščih, spremljanje in sprotno seznanjanje s potekom gradbenih del, spremljanje razvoja tehnologij in implementacija v delovne procese…

Zanima me »

Skladiščnik (m/ž)

Delo izbranega/e kandidata/ke bo obsegalo predvsem: prevzem, komisioniranje, izdaja blaga in materiala, vnašanje in kontrola podatkov, preverjanje istovetnosti blaga in spremnih dokumentov, manipulacija z viličarjem.

Zanima me »

Različni profili

Od novih sodelavcev pričakujemo komunikativnost, samoiniciativnost, natančnost, vestnost, zmožnost timskega dela, ter pripravljenost za učenje.

Zanima me »

Obdelovalci kovin – brusilec

Glavne naloge izbranega kandidata bodo: samostojno delo na klasičnih in CNC-strojih; pomoč v proizvodnji; izvajanje raznih delovnih operacij na delovnih strojih v proizvodnem procesu..

Zanima me »
Close Menu