Job Archives

Pričakujemo: VI-VII. stopnja izobrazbe strojne ali elektro- tehnične smeri, 7 let delovnih izkušenj na enakih ali podobnih delovnih mestih, aktivno znanje angleškega in/ali nemškega jezika.

Read More

Vas veseli delo v skladišču? Želite postati vezni člen med proizvodnjo in skladiščem? Pridobiti izkušnje iz avtomobilske industrije? V koliko ste resni, predani svojemu delu in zainteresirani za spodaj opisano pozicijo, vas vabimo, da se pridružite kolektivu lanserjev pri našem naročniku na delovnem mestu: Lanser m/ž.

Read More

Za uspešno podjetje s 25 letno tradicijo pri prodaji vrhunskih medicinskih izdelkov, iščemo strokovnega sodelavca.

Read More

2018 je pravi čas za karierni preskok. Si upate?

Read More

Pričakujemo: VII. stopnjo izobrazbe kemijske smeri, vsaj 3 leta dela delovnih izkušenj pri delu z odpadki, priporočeno z nevarnimi odpadki, odlično znanje nemškega jezika (opcija je angleški jezik), ...

Read More

Pričakujemo: IV. stopnjo izobrazbe trgovske ali druge smeri, poznavanje dela v trgovini, zaželene delovne izkušnje v trgovini, veselje do dela z ljudmi, komunikativnost.

Read More

Od vas pričakujemo: vsaj 3 leta izkušenj na področju prodaje strojnih elementov, vsaj V. stopnja strojne ali druge tehnične smeri, odlično poznavanje strojnih elementov (ležaji, jermeni, pogonski elementi, normni elementi...), aktivno znanje angleškega ali nemškega jezika, izraženo prodajno naravnanost in ciljno usmerjenost, ...

Read More

K sodelovanju vabimo: vodje skupin, prodajalce z izkušnjami v direktni prodaji, podjetnike, ki želijo razširiti svojo dejavnost in povečati zaslužek, kot tudi vse, ki ste uporabniki zdravju prijaznih izdelkov in vas zanima dodaten zaslužek.

Read More

Oseba bo opravljala: sistemska administracija strežnikov in virtualnega okolja, koordinacija in izvedba projektov izgradnje in vzdrževanja naprednih informacijskih in telekomunikacijskih rešitev, priprava tehničnih rešitev za postavitev strežniških sistemov, sodelovanje pri vzdrževanju in upravljanju jedrnega omrežja...

Read More

Za našega naročnika, eno vodilnih evropskih podjetij na področju sanitarne tehnike, iščemo kreativno, timsko naravnano, samostojno in zanesljivo osebo za delovno mesto »Razvojni inženir«.

Read More

Ste izkušeni z vožnjo tovornega vozila ter delom v skladišču ?V kolikor imate opravljen izpit C, ste dinamični ter natančni pri svojem delu, vas vabimo k prijavi na delovno mesto.

Read More

Pričakujemo: vsaj 3 leta delovnih izkušenj s področja elektrotehnike in osnovno znanje s področja ogrevalnih sistemov, komunikativnost in sposobnost dela s strankami, vozniški izpit B kategorije,...

Read More

Kandidat mora izpolnjevati naslednje pogoje: najmanj nižja poklicna izobrazba tehniških smeri; najmanj 3 mesece delovnih izkušenj s področja dela v proizvodnji; zdravstvena zmožnost za delo brez omejitev; pripravljenost za delo v več izmenah.

Read More

Century 21 Slovenija svojim nepremičninskim posrednikom zagotavlja najboljše pogoje poslovanja. Pri nas svojega časa ne boste izgubljali z nepotrebnimi administrativnimi opravili. Za to bomo poskrbeli mi. Vi se boste lahko osredotočili izključno na nepremičninsko posredovanje.

Read More

Pridružite se timu uspešnega mednarodnega proizvodnega podjetja, ki v 25 - ih državah zaposluje več kot 11.000 ljudi. Zaradi potrebe po realizaciji velikih naročil in proizvodnji novih produktov so v zadnjih letih v obratu na Koroškem investirali v modernizacijo proizvodnje. Danes pa vabijo v svoj kader Vodjo interne prodaje, ki bi jim pomagala doseči zastavljene cilje.

Read More