Seznam prostih delovnih mest

Objavljeno 7 ur nazaj

V svojo ekipo vabimo več oseb, ki bodo opravljale delo PLAKATERJA vzdrževalca reklamnih panojev (redna zaposlitev) na področju celotne Slovenije ter sodelavcev, ki bi delo plakaterja opravljali kot ZUNANJI SODELAVCI na področju celotne Slovenije.

Preberi več...

Zaradi povečanega obsega poslovanja, iščejo novega kandidata za zasedbo delovnega mesta VOZNIK C.

Preberi več...

Uspešno slovensko podjetje, katero širi svojo dejavnost, med svoje vrste vabi izkušenega, natančnega in skrbnega "Finomerilca m/ž" kateri bo nadaljeval dolgoletno tradicijo podjetja.

Preberi več...

Pričakujemo: IV.-V. stopnja izobrazbe ustrezne smeri (tehnična smer), zaželeno najmanj 1 leto delovnih izkušenj, resno osebo, ki ji delo na terenu predstavlja veselje in izziv, sposobnost in želja dela v teamu, specifična strokovna znanja tehnične smeri...

Preberi več...

Radi ustvarjate v kuhinji in z veseljem pripravljate okusne jedi? Ste delovni in si želite novih izzivov na področju vodenja?Vabimo vas v naš kolektiv za zasedbo delovnega mesta: Kuhar vodja (m/ž)

Preberi več...

DHL Global Forwarding kot uveljavljena mednarodna špedicija vabi k sodelovanju nove sodelavce za delo na področju izvajanja prodajnih aktivnosti na terenu, po Sloveniji.

Preberi več...

Delite Vaše veselje do dela s strankami in Vaše prodajne izkušnje z uspešnim slovenskim podjetjem, katero med svoje vrste vabi "Terenskega komercialista m/ž".

Preberi več...

Objavljeno 2 dneva nazaj

Pričakujemo: kandidate s Koroške regije, vsaj IV. stopnja strokovne izobrazbe tehnične smeri, vsaj 2 leti delovnih izkušenj na primerljivih delovnih mestih, poznavanje grafične dejavnosti,...

Preberi več...

Delovne naloge bodo: prodaja blaga ter pomoč in svetovanje kupcem, skrb za založenost in urejenost prodajnih polic ter ustrezno označevanje blaga, spremljanje ter zagotavljanje kvalitete blaga na posameznem oddelku, vodenje evidence blaga, blagajniška dela, prevzemanje blaga ter kontrola cen in kodiranje ter ostala dela, ki po svoji naravi sodijo v okvir dela prodajalca.

Preberi več...

Pričakujemo: zaželjene izkušnje s področja prevozov , niso pa pogoj, vozniško dovoljenje B,C in E kategorije, opravljena NPK kvalifikacija v Sloveniji (koda 95 vpisana v vozniško dovoljenje ali izdana kartica voznika),...

Preberi več...

Naš naročnik je Zavarovalnica Triglav, vodilna zavarovalnica v Sloveniji, ki v svojo Službo za upravljanje s tveganji vabi strokovnega vodjo.

Preberi več...

Zadolžitve: konstruiranje novih izdelkov in orodij, priprava tehnične dokumentacije, prisotnost pri vzorčenju novih izdelkov ter kontrola orodij, načrtovanje novih proizvodnih procesov, načrtovanje del s svojega področja, izvajanje strokovnih nalog, vrednotenje aktualne konstrukcije, poročanje o poteku del in problematike pri reševanju posameznih nalog, ...

Preberi več...

Po uspešno zaključenem programu ste odgovorni za vodenje oddelka ali prodaje ter motivacijo in razvoj svojega tima. Prodajalce usmerjate pri prodaji, izvajate redne razgovore ter skrbite za sortiment in urejenost prodajnih prostorov. Prav tako sami aktivno prodajate.

Preberi več...

Za našega naročnika, specializirano podjetje za servisiranje in montažo dvigal, ki na slovenskem tržišču deluje že več kot 50 let, iščemo kandidata za delovno mesto Monter dvigal (m/ž).

Preberi več...

Pričakujemo: najmanj V. stopnjo izobrazbe, odlično razvite komunikacijske in prodajne veščine, fleksibilenost in prilagodljivost glede na delovni čas in kraj zaposlitve, veselje do dela ljudmi,...

Preberi več...