Jobs

Različni profili

Od novih sodelavcev pričakujemo, da z nami delijo in živijo naše vrednote in s proaktivnim, strokovnim, odprtim in odgovornim odnosom do dela prispevajo k uspešnemu razvoju našega podjetja.

Preberi več »

Operater v proizvodnji

Podjetje Skaza sodi med 1000 najbolj navdihujočih podjetij v EU. Odlikuje nas ciljna naravnanost, smo zagovorniki svobode ustvarjanja in zavedanja, da je vse mogoče. Prisegamo na obnovljive in reciklirane vire, ki jih vselej zaznamujemo z lepoto. Z našimi izdelki ustvarjamo izkušnje. Vabimo Vas, da se pridružite naši ekipi na delovnem mestu OPERATER V PROIZVODNJI.

Preberi več »

Različni profili

Zaradi visoke rasti in povečanja obsega novih projektov iščemo sodelavce na več področjih: elektrotehnik – elektronik, nabavnik elektronskih komponent, nabavnik v strateški nabavi, vodja projektov (projektni management), procesni tehnolog na montaži, razvojni tehnolog v oddelku elektronike, tehnolog strojne opreme, tehnolog vzdrževanja, orodjar, vzdrževalec, …

Preberi več »

Različni profili

Od novih sodelavcev pričakujemo: Odgovornost za opravljanje dela, pripadnost podjetju, zavzetost, motivacijo. Pripravljenost na nove izzive in priložnosti. Hitro vključenost v delovne procese. Dobre komunikacijske sposobnosti in pravo energijo.

Preberi več »

Različni profili

Iščemo nove sodelavce v prodaji – tako prodajalce/svetovalce kakor tudi vodje, ki jih poleg vodstvenih kompetenc odlikuje odlično poznavanje katerega od naših prodajnih segmentov : pohištvo, spalnice, kuhinje, gospodinjski aparati, avdio-video tehnologija ali računalniška oprema. Prav tako bomo veseli novih sodelvcev na področju skladiščenja,…

Preberi več »
Close Menu