Seznam prostih delovnih mest

Ste inovativni ter projektno naravnani? Ste organizirani in strokovno podkovani? Naš naročnik je zelo uspešno mednarodno proizvodno podjetje z lastnim razvojnim centrom.

Preberi več...

Objavljeno 1 dan nazaj

Kandidate, ki izpolnjujejo pogoje razpisa vabimo, da nam pošljejo svoje prijave s kontaktnimi podatki, preko maila na [email protected] Prijave sprejemamo do 23.5.2018

Preberi več...

Naloge: zagotavljanje predprodajne in poprodajne podpore kupcem, sprejem in obdelava povpraševanj, izvedba naročil, priprava ponudb, razvijanje dolgoročnih odnosov s kupci, podaja informacij kupcem glede cen, dobav, tehničnih specifikacij, izvedba sprememb nalogov, preklic naročil, vzdrževanje obstoječih prodajnih mrež, tehnično svetovanje strankam.

Preberi več...

V kolikor ste komunikativni in samoiniciativni, vam je blizu mednarodno okolje ter različne kulture in navade kupcev, iščete prilagodljiv delavnik in želite iz nakupovanja narediti prijetno izkušnjo za naše stranke, je delo prodajalca v naši prodajalni Travel FREE Radelj odlična priložnost za vas. Bi želeli izvedeti več?

Preberi več...

Kandidat mora izpolnjevati naslednje pogoje: najmanj VII. stopnja izobrazbe ekonomske smeri (univ. dipl. ekon. ali mag. ekon. ved); najmanj 3 leta delovnih izkušenj na delovnem mestu s področja kontrolinga proizvodnega podjetja, revizije ali računovodstva; aktivno znanje angleškega jezika – govorno in pisno.

Preberi več...

Century 21 Slovenija svojim nepremičninskim posrednikom zagotavlja najboljše pogoje poslovanja. Pri nas svojega časa ne boste izgubljali z nepotrebnimi administrativnimi opravili. Za to bomo poskrbeli mi. Vi se boste lahko osredotočili izključno na nepremičninsko posredovanje.

Preberi več...

Vaše delovne naloge bodo: sestavljanje komponent in varjenje tankih pločevin do 5 mm po MIG / MAG in TIG postopku, branje delavniške dokumentacije in upoštevanje navodil za delo, skrbno ravnanje z merilnimi sredstvi in orodji...

Preberi več...

Vsebina delovnega mesta-naloge: izvajanje nadzora nad pravilnostjo plačila cestnine, izdajanje odločb in plačilnih nalogov, izvajanje postopkov prekrškovnega organa, vodenje blagajne, posredovanje informacij, vodenje evidenc in pripravljanje poročil.

Preberi več...

Prodajni svetovalec je odgovoren za prodajo Pirsovih rešitev na določenem območju (vpisi v imenike, aplikacije, navigacije ...). Ključne naloge so obiski podjetij in podjetnikov. Izkušnje so dobrodošle, niso pa nujne, saj boste deležni usposabljanj.

Preberi več...

Vaše naloge bodo: posluževanje CNC stroja, lažje programiranje CNC stroja, redno vzdrževanje stroja, izvajanje kontrole polizdelkov, obveščanje vodje kakovosti o opaženih pomanjkljivostih na materialu in proizvodih, upoštevanje navodil nadrejenega in navodil iz varstva pri delu, opravljanje drugih del po nalogu vodje in organizacijskih predpisih.

Preberi več...

Za našega naročnika iščemo ustrezen kader za delo dostavljalca pisemskih pošiljk.

Preberi več...

Objavljeno 3 dnevi nazaj

Za našega naročnika, podjetje z dolgoročno tradicijo, iščemo kandidata za delovno mesto Logist m/ž na lokaciji Dravograd.

Preberi več...

V podjetju TOP Prodaja se ukvarjamo predvsem s prodajo, kar pomeni, da smo pravi partner tako za začetnike kot za vse visokokvalificirane tržnike na vseh področjih prodaje.

Preberi več...

Želite delovati s sodobnimi IKT tehnologijami? Želite soustvariti najsodobnejše poslovne komunikacijske rešitve? Ste ambiciozni? Za manjše podjetje z več kot 25-letno tradicijo poslovanja na področju prodaje IT izdelkov iščemo skrbnika ključnih strank.

Preberi več...

Od kandidatov pričakujemo: dokončano poklicno ali srednješolsko izobrazbo, delovne izkušnje na primerljivem delovnem mestu, ročne spretnosti, okretnost, delavnost, urejenost, točnost, zanesljivost, vozniško dovoljenje B kategorije.

Preberi več...