Job Archives

Vaše delo bo: montaža proizvodnih linij doma, po potrebi tudi v tujini. Za več informacij o delovnem mestu nas pokličite na 051-619-662 oz. opravite prijavo preko portala MojeDelo.

Read More

GEP Štalekar, grafično embalažno podjetje d.o.o. je eno izmed vodilnih podjetij v regiji za celostno oskrbo strank s storitvami in izdelki s področja potiskane kartonske embalaže.

Read More

Adecco H.R. d.o.o., vodilno mednarodno podjetje na področju upravljanja s človeškimi viri za svojega naročnika išče novega sodelavca/ko.

Read More

-Promocija in trženje izdelka -svetovanje obstoječim in potencialnim uporabnikom -pridobivanje novih strank

Read More

Od tebe pričakujemo: redno in usmerjeno obiskovanje novih in obstoječih strank v Sloveniji, priprava ponudb in sledenje projektom, sledenje strategije podjetja, skrb za stranke in učinkovit ‘upsell’, doseganje prodajnih planov.

Read More

Vas veseli usmerjanje sodelavcev? Ste domači na gostinskem področju? Mednarodno podjetje z dolgoletno tradicijo na gostinskem področju išče zelo motivirano, organizirano ter s čutom za človeka orientirano osebo na delovno mesto "Vodja kuhinje".

Read More

Iščemo nove zastopnike z dokazljivimi delovnimi izkušnjami, tržnike, ki znajo komunicirati in prodati ter imajo pri tem pošten odnos do strank.

Read More

Naloge delavca/ke na delovnem mestu: prodajanje, svetovanje in informiranje kupcev, polnjenje in urejanje polic, reševanje reklamacij.

Read More

Od naših novih sodelavcev pričakujemo: V. stopnja izobrazbe, vozniški izpit B kategorije, usposobljenost za delo na računalniku, veselje do navezovanja stikov in dela z ljudmi, prilagodljivost, urejenost, samoiniciativnost in sposobnost organizacije svojega časa, profesionalnost, discipliniranost in strokovnost.

Read More

Priprava orodja, materiala ter delovnega okolja za železokrivska dela, izdelava vseh vrst armatur, zagotavljanje reda in urejenosti delovnega okolja.

Read More

Android razvijalec m/ž Izdelava Android aplikacij na različnih projektih

Read More

Za našega naročnika, mednarodno proizvodno podjetje s sedežem v Slovenj Gradcu , iščemo ciljno usmerjeno osebo z odličnim tehničnim znanjem in sposobnostjo vodenja, ki bo pripravljena sprejeti nove izzive na delovnem mestu »Vodja vzdrževanja«.

Read More

Partner pri prodaji izdelkov za mala in srednje velika podjetja (MSP) izvaja načrt GTM za mala, srednje velika in velika podjetja v regiji, pri čemer se osredotoča na prodajni kanal, tako da se v celoti seznanja s priložnostmi in sodeluje s partnerji za povečevanje povpraševanja strank v regiji.

Read More

Ste razvojnik? Ste organizirani, zanesljivi ter samostojni? Si želite novih izzivov na področju razvoja programske ali strojne opreme? Za našega naročnika, vodilno slovensko podjetje na področju razvoja proizvodnih elektronskih naprav razpisujemo delovno mesto razvojnika napajalnih vezij.

Read More

Kadrovska asistenca za naročnika išče kandidata, ki je: Komunikativen, vztrajen, zanesljiv, željan novih znanj, željan osebnega in delovnega razvoja, želi napredovati, je urejen, ima lasten prevoz z veljavnim vozniškim dovoljenjem in je rad nadpovprečno nagrajen za svoje delo.

Read More