Job Archives

Vas veseli delo v skladišču? Želite postati vezni člen med proizvodnjo in skladiščem? Pridobiti izkušnje iz avtomobilske industrije? V koliko ste resni, predani svojemu delu in zainteresirani za spodaj opisano pozicijo, vas vabimo, da se pridružite kolektivu lanserjev pri našem naročniku na delovnem mestu: Lanser m/ž.

Read More

Od vas pričakujemo: IV., V. ali VI. stopnjo izobrazbe strojno-tehnične smeri, želja po samostojnem delu, odgovornost in zavzetost za delo, natančnost...

Read More

Za našega naročnika, uspešno slovensko podjetje s sedežem v Črnomlju, ki upravlja s prehranskimi obrati širom Slovenije iščemo KUHARJA (m/ž). Njihova dejavnost je izvajanje prehranskih in drugih storitev v podjetjih, šolah, zdravstvenih in drugih ustanovah. Delovno mesto se nahaja Črnomlju v urejenem, uglednem in stabilnem okolju.

Read More

GEP Štalekar, grafično embalažno podjetje d.o.o. je eno izmed vodilnih podjetij v regiji za celostno oskrbo strank s storitvami in izdelki s področja potiskane kartonske embalaže.

Read More

Imate izkušnje na področju vzdrževanja v proizvodnem procesu? Vam zahtevnejša popravila strojev ne delajo težave? Ste visoko motivirani in pripravljeni na učenje? Za našega naročnika, mednarodno proizvodno podjetje z visoko tradicijo poslovanja iščemo osebo na področju vzdrževanja proizvodne linije.

Read More

Prevoz, nakladanje in razkladanje tovora, skladno s spremnimi dokumenti, izpolnitev in urejanje vseh spremnih dokumentov (prevoznica, dobavnica), zagotavljanje pravilne in varne obremenitve vozil, zagotavljanje brezhibnega delovanja vozila, izvajanje rednega vzdrževanja in čiščenja vozil.

Read More

Opis zadolžitev: postrežba kupcev in delo na blagajni; zlaganje izdelkov po vnaprej določenih pravilih; urejenost in čistoča prodajnega prostora; prevzem blaga; prijaznost do kupcev.

Read More

Ste samostojni v terenski prodaji? Si želite sodelovati pri širjenju nove plačilne tehnologije med uporabniki? Vas zanima trženje finančne naložbe z možnim pasivnim prihodkom (ciljne skupine so fizične osebe, trgovci in podjetniki)? Imate mrežo prodajnih kontaktov?

Read More

Naročnik, ki se ukvarja s prodajo blaga široke potrošnje išče poslovnega partnerja (s.p. ali d.o.o.) za opravljanje storitev pospeševanja prodaje.

Read More

Delo nudimo suhomonterjem - 2 delovni mesti: (suhomontažna dela, izdelava gips sten, stropov).

Read More

Za našega naročnika - uspešno slovensko podjetje, ki je s svojimi izdelki in storitvami prisotno na evropskih trgih, iščemo kandidata za CAD/CAM oblikovalca in programerja (m/ž).

Read More

Zaželena sledeča znanja in izkušnje: poklicna ali srednja strokovna izobrazba, vozniški izpit B kategorije, smisel za delo v skupinah in pozitiven odnos do sodelavcev, želja po dolgoročni zaposlitvi.

Read More

Stopite na pot osebne, strokovne in karierne rasti kot: SVETOVALEC ZA OSEBNA ZAVAROVANJA M/Ž ali SVETOVALEC ZA OSEBNA ZAVAROVANJA – PRIPRAVNIK M/Ž v mednarodni skupini TRIS GROUP.

Read More

Vas privlači samostojno in raznoliko delo na terenu? Si želite postati del dinamične ekipe, ki s sodobnimi tehnologijami in svežimi idejami soustvarja prihodnost energetike? Če ste se prepoznali, vam nudimo zaposlitev v mednarodnem delovnem okolju z bogatimi priložnostmi za osebni in karierni razvoj.

Read More

Za našega naročnika uspešno proizvodno podjetje z visoko kakovostnimi produkti, ki deluje tako v Sloveniji kot v svetu iščemo kandidata, ki je karierno usmerjen iz celotne Slovenije za delovno mesto: Vzdrževalec (m/ž).

Read More