S spletnim portalom koroskenovice.si – KN (v nadaljevanju KN) upravlja podjetje PA-MG, Multimedijske storitve, Aleš Uršej s.p. (v nadaljevanju podjetje)

Na portalu so avtorski članki, fotografije in videoposnetki, razen če ni drugače navedeno. Vsako kopiranje brez vednosti avtorjev je prepovedano. Prispevki na portalu KN so napisani s strani lastnikov portala, razen, če ni drugače navedeno (VIR).

Lastniki KN si bomo prizadevali, da bodo vse vsebine in podatki točni in ažurni, v kolikor se zgodi, da so posredovani podatki na strani napačni, za posledice ne odgovarjamo. Če so bili posredovani napačni podatki, bomo le-te popravili in dodali pravilne. Na portalu vsebina ni lektorirana, zato lahko pride do slovničnih napak, zaradi katerih se opravičujemo.

Politika zasebnosti

KN se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov uporabnika. Ponudnik lahko za nedoločen čas hrani IP naslove vseh obiskovalcev portala KN, pri registriranih članih pa še: ime in priimek, e-poštni naslov, kontaktni telefon, primarni naslov, čas in datum registracije in arhiv komunikacije s KN. Ponudnik bo osebne podatke uporabil izključno za potrebe statistike in pošiljanje informativnega gradiva, ponudb in ostalo potrebno komunikacijo.

Uporabnikovi podatki v nobenem primeru ne bodo predani nepooblaščenim osebam. Za varovanje osebnih podatkov je odgovoren tudi uporabnik sam, in sicer tako, da poskrbi za varnost svojega uporabniškega imena in gesla ter ustrezno programsko (protivirusno) zaščito svojega računalnika.

Uporaba piškotkov na spletni strani

Pravna podlaga

Novi Zakon o elektronskih komunikacijah (Uradni list št. 109/2012; v nadaljevanju ZEKom-1), je v slovenski pravni red prenesel spremenjeno Direktivo o zasebnosti v elektronskih komunikacijah. Odločbe novega zakona veljajo za vse spletne strani, ki za svoje delovanje uporabljajo spletne piškotke in podobne tehnologije. Uveljavljati se pričnejo z dnem 15.6.2013.

Kaj so piškotki?

Piškotki so majhne datoteke, ki se prenesjo na računalnik uporabnika ob obisku spletne strani.

Običajno se uporabljajo za delovanje bistvenih elementov spletne strani in izboljšanje uporabnikove izkušnje.

Piškotki so lahko shranjeni le za čas trajanja ene seje ali pa dlje.

Ob vsakem nadaljnem obisku spletne strani lahko le ta ponovno pridobi informacije iz že shranjnenga piškotka na uporabnikovem računalniku in ga tako identificira, vendar piškotki ne vsebujejo osebnih podatkov in ne dajejo dostopa do računalnika.

Piškotki, ki jih uporablja naša spletna stran.

– Google analytics (sledi obiskanosti strani) – google.com- FACEBOOK (dodeli možnost delitve člankov in gumba “Všeč mi je”) – facebook.com

– guest_id (povezava s twitter računom) – twitter.com

– adp_partner (oglaševanje) – adpratner.si

Piškotki se na vašem računalniku shranijo do 30 dni.

Ostali piškotki:

test_cookie

Preverjanje sprejemanja piškotkov

1 dan

Smart ad d.o.o. ( Google, DoubleClick)

id

Štetje različnih obiskovalcev

2 leti

Smart ad d.o.o.(Google, DoubleClick)

__gads

Statistika prikazovanja oglasov

2 leti

Smart ad d.o.o. (Google, DoubleClick)

_drt_

Štetje in omejevanje prikazovanja oglasov

1 dan

Smart ad d.o.o. (Google, DoubleClick)

 

Vprašanja in odgovori ter registracija računa

Na portalu vam nudimo možnost postavitve vprašanj ter oddajo komentarjev. Za to je potrebna registracija oziroma oddaja osebnih podatkov. Osebne podatke uporabljamo izključno za vodenje komentarjev in odgovorov na strani in jih nikoli ne posredujemo tretji osebi.

Vprašanje lahko odda kdorkoli in kadarkoli. Pridržujemo si pravico da sami izbiramo na katera vprašanja bomo pridobili odgovore ter katera vprašanja bodo objavljena na strani. Vprašanja morajo biti javnega značaja in ne smejo vsebovati osebnih podatkov ter se nanašati na zasebne zadeve.