Search
Close this search box.

Naše storitve

KN MEDIA d.o.o. je podjetje, ki se profesionalno ukvarja digitalnim oglaševanjem, video in avdio produkcijo in izdelavo spletnih strani. Pri vsem delu nam pomaga to, da nam je to delo hobi in ga opravljamo z veseljem. Da vedno dosežemo najvišjo kvaliteto pa nam pomaga odlična najsodobnejša oprema, seveda veselje do tega dela in nenazadnje tudi dolgoletne izšunje.

Digitalno oglaševanje

Več kot 10 let izkušenj v digitalnem marketingu

V našem podjetju vam nudimo storitve digitalnega oglaševanja v spletnem mediju Koroške Novice, ki je najbolj obiskan spletni medij na Koroškem, saj ga mesečno obišče tudi preko 200.000 RAZLIČNIH uporabnikov.

Z več kot 10-letnimi izkušnjami v digitalnem oglaševanju vam svetujemo, izdelamo in realiziramo vaše digitalno oglaševalsko kampanjo, ki bo prilagojena vašim željam.

Poleg oglaševanja na Koroških Novicah nudimo možnost oglaševanja tudi preko naših socialnih omrežij (Facebook, Instagram, Youtube, TikTok), kjer bomo zagotovo dosegli zastavljene cilje.

Nudimo tudi svetovanje pred pripravo kampanje, nudimo izdelavo digitalnih oglasov – spletnih pasic, video oglasov in člankov.

SNEMANJE DOGODKOV

S profesionalno opremo posnamemo vaš dogodek

Naša ekipa se že več kot dvajset let profesionalno ukvarja z videoprodukcijo. Poleg dela v videoprodukciji v medijih, redno snemamo različne dogodke, kot so poroke, seminarji, koncerti, igre, razni dogodki na prostem, itd,… 

Posnamemo vam tudi promocijski video za vaše podjetje, videooglas, novinarski prispevek, glasbeni videospot, promo video dogodka, kratek ali daljši posnetek praznovanj, izjave za medije, ipd.

Za snemanje uporabljamo najsodobnejšo profesionalno videoopremo (videokamere, fotoaparate), s katerimi lahko ustvarimo odlično kvaliteto v 4k resoluciji. Dogodek lahko snemamo tudi z več kamerami hkrati, po želji pa ga tudi v živo prenašamo v splet.

PROFESIONALNA FOTOGRAFIJA

Fotografija je eden glavnih področij našega poslovanja že vsa leta

Fotografija je tisti del, katerega opravljamo na dnevni ravni, saj jo uporabljamo za pripravo skoraj vsakega našega prispevka. Z fotografijo smo se spoznali že več kot 20 let nazaj in od takrat nas spremlja na dnevni ravni. 

S profesionalno foto opremo vam fotografiramo vaš dogodek, poroko, koncert, portret, izdelek, fotografijo profesionalno obdelamo in vam predamo odličen izdelek, s katerim boste vsekakor zadovoljni.

SPLETNI PRENOSI V ŽIVO - LIVESTREAM

Profesionalni spletni prenosi v živo v HD kvaliteti

Da nam videoprodukcija ni tuja, dokazujejo naše, več kot 20-letne izkušnje. Z najnovejšo opremo vam lahko vaš dogodek prenašamo v živo v splet. Naj gre za koncert, poroko, rojstni dan, Zoom sestanek, kratek nagovor, tekmo, vse uredimo, tudi z večimi kameri hkrati.

Uporabljamo najsodobnejšo opremo, za prenos pa ne potrebujete svojega interneta, saj ga imamo vedno s sabo. Dogodek streamamo z do 4 kamerami (po dogovoru tudi 8), prenašamo pa ga tudi na več socialnih omrežij hkrati (Facebook, Youtube, Zoom,…)

Vsak dogodek se prenaša v HD kvaliteti, na koncu pa dobite tudi posnetek celotnega prenosa.

IZDELAVA SPLETNIH STRANI

Nudimo profesionalno izdelavo, vzdrževanje in gostovanje spletnih strani in trgovin.

Tudi spletne strani spadajo v našo profesionalno storitev, saj jih izdelujemo že več kot 15 let. Tudi ta portal je bil izdelan v lastni režiji in je že več kot 10 let eden najbolj obiskanih portalov na Koroškem. 

Izdelamo vam profesionalno spletno stran ali spletno trgovino, ki je odlično pregledna na vseh napravah.

SNEMANJE IN FOTOGRAFIRANJE IZ ZRAKA

Najbolj prečudoviti pa postanejo posnetki iz ptičje prespektive

V podjetju razpolagamo tudi z najsodobnejšo opremo za fotografiranje in snemanje iz zraka. Za vas posnamemo ali fotografiramo stavbe, dogodke, skupinske fotografije, videospote, športne dogodke, itd,… (kjer Zakon to omogoča) in s tem pridobimo prečudovite profesionalne posnetke.

Posnetki iz zraka se odlično obnesejo pri fotografiranju nepremičnin – pri prodaji ali oddaji stanovanj, hiš, apartmajev, itd.

Vsi posnetki so ustvarjeni v HD ali v 4k hvaliteti in po dogovoru profesioinalno obdelani tudi v postprodukciji.

Pišite nam

Dodatne podrobnosti (neobvezno)