Dravograd

Nevarnost poledice: Policisti pozivajo k previdnosti na cesti

Povsod na našem območju je včeraj in ponoči snežilo. Da bi bili na cestah varni, policisti pozivajo, da pravočasno poskrbite za zimsko opremo in vozite previdno. Ponekod bo namreč sneg prešel v dež, zato bo možna tudi poledica. Na cesto se podajte le z očiščenim vozilom, z ustrezno zimsko opremo, pravočasno in strpno, vožnjo pa prilagodite razmeram na cesti.

Preberi »

Podatki gospodarskih organizacij kažejo, da delovna mesta niso glavni vir okužb

Na včerajšnji video konferenci Sveta za konkurenčno in stabilno poslovno okolje, so člani sveta poleg predstavitve načrtovanih ukrepov iz sedmega protikorona paketa PKP7 največ pozornosti namenili vprašanju, kako skupaj ustvariti pogoje na zdravstvenem področju, ki bi lahko vladi omogočili postopno sproščanje ukrepov in odpiranje gospodarskih dejavnosti.

Preberi »

Cvar: “Vsaj del gostinstva bi lahko na nek način obratoval in bi mu s tem omogočili preživetje z lastnim delom”

Na zavodu za zaposlovanje se je od začetka epidemije covida-19 do konca oktobra prijavilo 9537 novih brezposelnih iz panoge gostinstva in turizma. V sektorju ob tem ocenjujejo, da je brez dela ostalo vsaj še enkrat toliko zaposlenih za določen čas, študentov in drugih. Brez pravočasne in zadostne pomoči države se bo to število še povečevalo.

Preberi »

V večjem delu Slovenije bo zapadlo med 10 in 30 cm snega

Pred nami je obilnejša snežna pošiljka. Večji del Slovenije bo prekrila 10 do 30 cm debela snežna odeja. Ceste bodo v sredo zvečer, v noči na četrtek, predvsem pa v četrtek zjutraj, zasnežene. Razmere bodo v večjem delu Slovenije povsem zimske. Na pot, če je to nujno, se odpravite prej kot običajno in seveda z ustrezno zimsko opremo, je zapisano na spletni strani Neurje.si.

Preberi »

Dogodki

Prosta delovna mesta

Zadnja obvestila