Ravne na Koroškem

Zadnja uradna akcija katre Fratar je zaključena

Preživela je naporen petek, a zaključila ga je s širokim nasmehom. Rahlo utrujena, skromna, a s plemenitim in velikim srcem. Zdaj ima le malo časa za počitek, a žene jo neizmerna volja in energija. Pogumno se podaja proti torku, 4. aprila, ko bo dobila novega lastnika. Pogrešali jo bomo, a verjamemo, da bo v srcih za vedno ostala naša katra Fratar. Poklon katri in poklon junakom Koroške – družini Fratar, ki za seboj skupaj s z njo puščajo neizbrisljiv pečat.

Preberi »

Najmanjša prijaznost pozitivno spreminja svet

Na Ravnah na Koroškem deluje Območno združenje RK Mežiške doline, ki zajema vse krajevne organizacije od Črne na Koroškem do Raven na Koroškem. Vsaka po svojih najboljših močeh pomaga občankam in občanom, ne le z materialnimi dobrinami, ampak tudi s pozornostjo in obiskih na domovih, ki pomenijo veliko več kot le hrano.

Preberi »

Zaposleni v Spar Slovenija bodo prejeli višji regres kot lani

Spar Slovenija, ki je lani izplačal največji regres v panogi, bo letos znesek prispevka za letni dopust še povišal. Maja 2023 bodo v Sparu Slovenija svojim zaposlenim namreč izplačali regres v višini 1.900 evrov bruto, kar v skladu s trenutnimi zakonskimi določili pomeni tudi 1.900 evrov neto.

Preberi »