Ravne na Koroškem

V soboto 569 novih okužb

Po podatkih vlade so včeraj v Sloveniji ob 2497 PCR testih in 570 HAGT opravljenih testih, kar je skupno 3067, potrdili 569 novih okužb s covidom-19. Umrlo je 40 oseb s potrjeno okužbo.

Preberi »

V KMC se kljub epidemiji aktivno vključujejo v družbeno dogajanje in ohranjajo stik z uporabniki

Koroški medgeneracijski center je postal večnamenski prostor za srečevanje vseh generacij. Prostor, kjer se telovadi, pleše, bere, poje, kjer diši iz kuhinje. Postal je prostor, kjer je živahno od jutra do večera. Tudi v času epidemije covida-19 v centru skrbijo za neposredni stik z uporabniki. Vrsto aktivnosti v okviru projekta “Dogaja se! Center aktivnosti Koroške” so prestavili na splet, še vedno pa skrbijo za razdeljevanje hrane socialno ogroženim občanom.

Preberi »

Za cepljenje v Zdravstveno reševalnem centru Koroške se ni odločilo le pet zaposlenih

Zdravstveno reševalni center Koroške je regijski javni zavod, ki opravlja dejavnost mobilnih enot nujne medicinske pomoči in reševalnih prevozov na območju celotne Koroške regije. V želji, da čimbolj zaščitijo sebe in druge so tudi pri njih začeli s cepljenjem. Prvo dozo je prejelo 65% njihovih zaposlenih, s cepljenjem pa nadaljujejo naslednji teden, je pojasnila direktorica Marijana Kašnik.

Preberi »

Dogodki

Prosta delovna mesta

Zadnja obvestila

prijavi se

prijavi se v svoj račun