fbpx

Slovenj Gradec

Novice

Korošici bosta poskušali podreti Guinessov rekord (FOTO)

Včeraj sta Korošici Anita Kac iz Šentjanža pri Dravogradu in Jadranka Smiljić iz Slovenj Gradca med 13. in 17. uro v slovenjgraškem Andeškem hramu kvačkali kape za tamkajšnje brezdomce. Dobrodelni dogodek je med drugim predstavljal eno od generalk pred februarskim poskusom podiranja Guinnessovega rekorda v maratonu neprestanega kvačkanja.

Preberi več »
Policijsko poročilo

Policijsko poročilo, 6.12.2019

Na območju Policijske uprave Celje so včeraj obravnavali 57 interventnih dogodkov. S področja cestnega prometa poročajo o šestih prometnih nesrečah. V eni se je lažje poškodoval 74-letni pešec,

Preberi več »
Novice

Aljaž Verhovnik: “Stroka svoje delo opravlja dobro in spodobilo bi se, da bi se tako obnašala tudi (nekatera) politika”

Za prvo lopato na odseku hitre ceste med Velenjem in Slovenj Gradcem bo odločilno dogajanje v tem mesecu. Že v ponedeljek bo znano, ali se je v prvi fazi Darsovega razpisa za izvajalca gradbenih del, kateri od neizbranih izvajalcev pritožil. Teden dni kasneje, 16. decembra, pa bo Državni zbor dokončno odločal o usodi poroštva za 3. razvojno os.

Preberi več »
Novice

V petek otvoritev smučarske sezone na Kopah: čakajo vas številne novosti, najcenejše karte in nepozabna zabava brez vstopnine (VIDEO)

Na največjem koroškem smučišču Kope so za ta konec tedna napovedali otvoritev smučarske sezone, s posebnimi otvoritvenimi cenami in popusti ter številnimi novostmi. Poskrbljeno bo pa tudi za nepozabno zabavo. Začnejo v petek, 6. 12. 2019, ob 9. uri, ko boste za dnevno smučarsko vozovnico odšteli 14,90 evra, nočna smuka pa je na ta dan brezplačna za vse.

Preberi več »
Close Menu