Search
Close this search box.

Dobrodelno katro Fratar so z odprtimi rokami sprejeli tudi v centru Črne na Koroškem

Danes katra Fratar gostuje v Črni na Koroškem in to je zadnji dan, ko še lahko prispevate za dober namen. Ne pozabite: velik si - kolikor imaš veliko srce.

Trenutno najbolj znano dobrodelno katro in družino Fratar so sprejeli v centru Črne na Koroškem. Tam jih je seveda z odprtimi rokami pozdravila županja mag. Romana Lesjak, za kulturni program pa so poskrbeli učenci OŠ Črna na Koroškem ter krajan Stanko Grl s predstavitvijo pesmi z naslovom Katra.

Seveda je najbolj popularna katra Fratar navdušila tudi prebivalce Črne, ki so jo sprejeli v lepem številu, se z njo z veseljem fotografirali in tudi kaj prispevali za dober namen.

Naj vas le spomnimo, danes, 31. marca 2023, je še zadnji dan, če želite prispevati za Junake 3. nadstropja, Inštitut Zlata pentljica in Splošno bolnišnico Slovenj Gradec. Še vedno je odprt transakcijski račun Rdečega križa Dravograd št. SI56 6100 0001 9303 056, sklic: 3-2023, koda namena CHAR, namen plačila pa katrca 2. krog. Denar zbira Območno združenje Rdečega križa Dravograd.

Na facebook profilu Katre Fratar pa nas je razveselil jutranji zapis, ki pravi: Zadnji skupni začetek vikenda! Od 1. 3. 2023 do 30. 3. 2023, smo zbrali 223.354.06EUR PROSTOVOLJNIH PRISPEVKOV ! HVALAAAAA VSEEEMM IZ SRCA!”

Čudovita novica, ki nam je polepšala dan in naj ga tudi vam.

Vir: Fb Črna na Koroškem in Katra Fratar

Dogodki

Danes katra Fratar gostuje v Črni na Koroškem in to je zadnji dan, ko še lahko prispevate za dober namen. Ne pozabite: velik si - kolikor imaš veliko srce.