Search
Close this search box.

Ta vikend v Slovenj Gradcu coctail večer, ulični koncert Nuše Derenda in super zabava za otroke

Ker poletja še ni konec, tudi ta vikend v Slovenj Gradcu v okviru programa “Poletje v mestu” pripravljajo za vsak okus nekaj. Poglejte kaj so pripravili tokrat in kaj se bo dogajalo v mestnem jedru.

V petek, 23. avgusta 2019 se boste lahko od 19. ure dalje družili na terasi Hiše Ančka, kjer pripravljajo Coctail večer z DJ Pipiletom. Pripravili bodo pestro izbiro osvežilnih priljubljenih poletnih pijač gin tonicov in cocktailov.

Mizo si lahko rezervirate na na 0590 34829 ali na Facebook strani Hiše Ančka.

“Če vas ob živi glasbi »srbijo pete« ali samo radi opazujete ples drugih, potem so tematski večeri z glasbo in plesom pravi za vas.”
FOTO: FB Hiša Ančka

V mestnem jedru pa bomo v soboto, 24. avgusta 2019 zopet uživali ob dobri hrani in pijači za katero bo poskrbela Pivnica in picerja Kuf’r, prisluhnili pa bomo uličnemu koncertu priznane slovenske pevke Nuše Derenda.

Rezervirajte si mizo in začutite utrip mesta: Andjelina (051 430 471)

Nuša Derenda je v poletje zakorakala z novim glasbenim hitom Sto in ena

Nuša Derenda je znana slovenska pevka zabavne glasbe, ki jo je ljubezen do glasbe spremljala že od otroških let. Pela je v zborih, nastopala kot solistka na prireditvah, obiskovala glasbeno šolo in se učila igrati harmoniko. S 14-imi leti se je pridružila glasbeni skupini in si tam nabirala izkušnje v svetu glasbe. Poleg nastopov je delala tudi kot pripravnica v vrtcu in nadaljevala študij na višji vzgojiteljski šoli. Petje v skupini in potovanja po Evropi so jo vlekla vedno globlje v glasbo. Kasneje se je odločila za samostojno kariero, ki ji je prinesla vrsto nastopov in zmag na najbolj priljubljenih glasbenih festivalih. Slovenijo je zastopala tudi na pesmi Evrovizije, kjer nam je “pripela” zavidljivo 7. mesto. Nekateri izmed njenih največjih hitov so: Čez 20 let, Ni mi žal, evrovizijski Energy, Vzemi me veter, Ne kliči me, V ogenj zdaj obleci me, Naj mi dež napolni dlan, Mi smo s teboj, Pesek v oči in mnoge druge.

Nuša Derenda in pesem Naj mi dež napolni dlan.

Pretekle vikende so nas pred hotelom Vabo zabavali KvatropirciTomica BanfićŽana in Dunja Vrhovnik in skupina MJAV.

Nedelja, 25. avgusta 2019 bo od 14. ure dalje zopet namenjena družinam oziroma predvsem najmlajšim, ki bodo lahko pred Kuf’rom neutrudno uživali na mobilnem bungee trampolinu, napihljivih igralih, na animacijah in urbanih delavnicah. V primeru slabega vremena bo dogodek odpovedan.

Pred Kuf’rom bodo uživali naši najmlajši.
Foto: Nika Hölcl Praper

Celoten program dogajanja v okviru Slovenjgraškega poletja najdete TUKAJ. Naj še omenimo, da je vstop na prireditve prost.

Dogodki