Search
Close this search box.

Avto center Ravne praznoval v velikem slogu: Na Kopah uživalo 500 ljubiteljev avtomobilov (FOTO in VIDEO)

Danes so na Kopah podjetje Vabo in Avto center Ravne pripravili “Dan Avto centra Ravne”. Pripravili so zanimiv program za otroke in odrasle.

Avto center Ravne je skupaj s podjetjem VABO danes organiziral “Dan Avto centra Ravne” na Kopah, katerega se je udeležilo okoli 500 ljudi. Pripravili so zanimiv program za otroke in odrasle: udeležili smo se lahko predstavitve novih modelov Peugeot in Citroen, za naše najmlajše so pripravili igrano pravljico pri Holcerčkovi vasi na Kopah kjer smo skupaj iskali zaklad, pripravili so otroške animacije ter poslikavo obraza. Potekal je šov Pohorskih asov, pri Centru Kope smo lahko bili priča “svetovni senzaciji” rezanju drv z motorjem. Prav tako smo lahko preizkusili električna kolesa, igrali multigolf, se peljali s štirisedežnico, poskrbeli pa so tudi za malico.

Rezanje drv z motorjem.

Danes smo na KOPE kjer se družimo na 3. dnevu Avto centra Ravne. ☀️Avto center Ravne

Objavil/a Koroške Novice dne Sobota, 24. avgust 2019

Na Kopah smo lahko obiskali tudi mini živalski vrt, otroci so uživali na nogometnem igrišču ter na igralih, kolesarji pa so kolesarili po bike parku…

Iskanje zaklada.

Pogovarjali smo se z direktorjem Avto centra Ravne Petrom Stočkom, ki nam je o dogodku povedal: “Danes smo na Kopah že na tretjem dnevu Avto centra Ravne, kjer skupaj s podjetjem Vabo organiziramo dogodek za vse naše stranke. Veseli nas, da jim lahko ponudimo pester izbor naših najnovejših vozil, katera lahko tudi preizkusijo. Skupaj s podjetjem Vabo smo organizirali pester celodnevni program, kjer lahko naše stranke in njihove družine najdejo kaj zase, nekaj za svoje otroke. Želimo si, da bi ta dogodek postal tradicionalen in, da bi to postala neka rdeča nit našega podjetja. Jaz in vsi iz podjetja si želimo oziroma delamo na tem, da s stranko vzpostavimo odnos. Ne samo, da jim prodamo vozilo oziroma neko storitev, ampak, da stranka postane del družine Avto centra Ravne, ko pri nas kupi vozilo. Mislim, da nam to tudi uspeva ter me veseli, da lahko vsako leto na tem našem dogodku na Kopah vidim vedno več naših strank. Vesel sem, da se s strankami osebno spoznamo, na srečanju kakšno rečemo, si stisnemo roko. Glavna tema vseh teh dogodkov pa so na koncu koncev vseeno njihovi oziroma naši jekleni konjički.”

Ekipa Avto centra Ravne.

Direktor Avto centra Ravne nam je še zaupal kako so zadovoljni z novo lokacijo salona: “S 1. 5. 2019 smo se preselili na novo lokacijo in moram reči, da smo zelo zadovoljni z novimi prostori. Opažamo, da so stranke zelo lepo sprejele novo lokacijo. Seveda smo veseli, ker lahko strankam ponudimo večji razstavni prostor, kjer si lahko znotraj salona ogledajo vozila Peugeot in Citroen. Sam prehod iz stare na novo lokacijo ni bil težaven. Moram reči, da stranke že od samega začetka niso imele težav s tem, da so nas našle na novi lokaciji, kar nas zelo veseli.”

Ogledali smo si lahko njihove avtomobile.

Direktor podjetja Vabo Boštjan Paradiž pa je o dogodku povedal: Današnji dogodek je zgledno sodelovanje, ki ga z Avto centrom Ravne peljemo že tretje leto. Taki dogodki so zanimivi, ker so lokalno povezani z drugim ponudnikom. Naše podjetje z Avto centrom Ravne sodeluje in zato tudi računamo, da bomo to zgodbo peljali tudi naprej.”

POGLEJTE KAKO SMO SE IMELI:

Dogodki