Search
Close this search box.

Vikend v Slovenj Gradcu minil ob zvokih skupine Kaval, koncertom pod zvezdami s skupino MJAV in zabavo za otroke (FOTO)

Tudi ta vikend smo v Slovenj Gradcu uživali ob dobri glasbi, hrani in pijači. V sklopu programa “Poletje v mestu” smo se v petek zabavali na koncertu skupine Kaval, soboto smo preživeli na terasi Kuf’ra, kjer smo prisluhnili skupini MJAV, nedelja pa je bila zopet namenjena otrokom.

V petek, 16. avgusta 2019  od 18. ure dalje smo v mestnem jedru prisluhnili koncertu skupine Kaval. Poleg glasbe in pijače za katero so poskrbeli Figo Lounge bar je bila voljo tudi hrana Mesarije Lečnik. Skupina Kaval pa je v soboto poskrbela za zabavo po končanem že 9. Koroškem srečanju starih motorjev Tomos in Tomos-Puch. Več si lahko pogledate TUKAJ.

Koncert skupine Kaval.
FOTO: Nika Hölcl Praper

KONCERT SKUPINE KAVAL:

V okviru Slovenjgraškega poletja so se organizatorji Javni zavod Spotur in Mestna občina Slovenj Gradec, povezali z gostinskimi lokali v mestu in tako se je v soboto ob 20. uri pred hotelom Vabo predstavila ženska pop vokalna skupina MJAV. Za popestritev prijetne poletne noči so poskrbeli v Piceriji in pivnici Kuf’r, kjer smo na koncertu pod zvezdami uživali ob zvokih znanih slovenskih in tujih pesmi.

Ženska pop vokalna skupina MJAV.
FOTO: Nika Hölcl Praper

MJAV je ženska pop vokalna skupina, ki prihaja iz okolice Celja. Njihova skupina je osnovana na podlagi večglasnega petja, ob spremljavi klavirja ali celotnega benda. Ustvarjajo avtorsko glasbo za katero besedila in melodije v večini napišejo same. Poleg avtorske glasbe na koncertih izvajajo tudi priredbe znanih slovenskih in tujih pesmi, katerim želijo dodati svoj pečat in tako postanejo vsi njihovi nastopi raznoliki, zanimivi in unikatni.

KONCERT SKUPINE MJAV NA TERASI KUFRA:

Pretekle vikende so nas pred hotelom Vabo zabavali KvatropirciTomica BanfićŽana in Dunja Vrhovnik.

Nedelja pa je bila namenjena družinam oziroma predvsem najmlajšim, ki so pred Kuf’rom neutrudno uživali na napihljivih igralih. Pred hotelom Vabo so poskrbeli, da so se zopet zabavali na napihljivih gradovih ter uživali ob animacijah. Na voljo je bila posebna ponudba palačnik, tortic in sladoleda za vse sladkosnede. 

Napihljiva igrala za najmlajše.
FOTO: Kuf’r

Veselo in zabavno pa bo v Slovenj Gradcu tudi ta vikend. V Hiši Ančka pripravljajo coctail večer z DJ Pipiletom in prijatelji, pred hotelom Vabo bo ulični koncert Nuše Derenda ter mobilni bungee trampolin, animacije in urbane delavnice za otroke. Spremljajte nas in kmalu izveste več.

FOTO: Kuf’r

Celoten program dogajanja v okviru Slovenjgraškega poletja najdete TUKAJ. Naj še omenimo, da je vstop na prireditve prost.

TUKAJ pa si poglejte, kako smo uživali prejšnji vikend, ki je minil v znamenju sladkih domačih dobrot, gin večera, street fooda in urbanih delavnic