koncert

Mojmirju Sepetu posvečajo pester program 17. festivala slovenskega jazza

Na Koroškem rojenemu glasbeniku Mojmirju Sepetu (1930-2020) organizatorji letos posvečajo 17. festival slovenskega jazza, ki na Ravnah na Koroškem poteka od začetka septembra in bo vrhunec dosegel ta teden. V kulturnem centru so včeraj predstavili dokumentarec domačih ustvarjalcev Jazz in jazz Ravne, v petek bo tam koncert Big banda RTV Slovenija.

Preberi »

Luka Basi obljublja na Koroškem nepozaben koncert za vse generacije

Pevec, ki je od leta 2016, ko je z Joletom zapel prvi hit: “Nisam ja od jućer”, zvezda na slovenski in hrvaški glasbeni sceni.
Glasbenik, ki zase pravi, da je Korošec z dalmatinsko dušo, njegove pesmi pa imajo na Youtubu večmilijonske oglede, tokrat prihaja na Ravne na Koroškem. Z nami bo eden in edini Luka Basi, ki vedno poskrbi za nepozabno zabavo in verjamemo, da bo tako tudi 18. septembra na Ravnah.

Preberi »

V Slovenj Gradcu se obeta Večerna promenada ob glasbi

Koroški pokrajinski muzej, Muzej Slovenj Gradec vas v sklopu Večerne promenade ob glasbi vabi v četrtek, 26. 8. 2021, ob 19.30 v Rojstno hišo Huga Wolfa, Glavni trg 40, Slovenj Gradec na koncert komorne skupine Ensemble amici musici Carinthia.

Preberi »

Danes začetek Vuzeniških dnevov. Rokov sejem odpovedan

Danes se začenjajo že 27. Vuzeniški dnevi, na katerih boste lahko med drugim prisluhnili Nuši Derenda in Dejanu Dogaja, Mambo Kingsom, Dejanu Vunjaku in Brendijevim Barabam, se udeležili koncerta Big Banda Radlje s solistom Juretom Puklom in skupino Grooveland ter zaplesali ob zvokih ansambla Falant. Žal pa letos ne bo tradicionalnega Rokovega sejma, saj so ga organizatorji tik pred zdajci odpovedali.

Preberi »
Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.