Search
Close this search box.

Kam na enodnevni počitniški izlet? (FOTO)

Dočakali smo jih – zimske počitnice! Že veste, kam jo boste mahnili? Če so vam blizu bazeni in vodna zabava, če vam »smučarija ne diši«, imamo za vas odlično idejo za enodnevni izlet. Thermana Laško v času zimskih počitnic vabi na enodnevne kopalne izlete, ki jih lahko dopolnite tudi z drugimi doživetji.

Kaj se skriva pod njihovo kupolo?

Pod njihovo razpoznavno stekleno kupolo se skriva veliko bazenov in ostalih vodnih atrakcij. Na voljo imajo preko 2200 kvadratnih metrov vodnih površin in številna vodna doživetja, kot so whirpooli, tobogani za otroke, hitra reka, čofotališče za najmlajše in valovni bazen … Ko se oglasijo želodčki in začne primanjkovati energije, je v sklopu kopališča na voljo tako bar za hitre prigrizke kot bazenska restavracija za obilnejše obroke. V teh družinah prijaznih termah omogočajo odlično vodno zabavo za vso družino.

Kaj še početi poleg kopanja?

Kopanje je odličen motiv za obisk Thermane Laško, ki je od Celja oddaljena le 10 minut. Se pa v njej skrivajo tudi druga zanimiva doživetja. Za večje otroke in najstnike deluje posebna VR soba – soba virtualnih doživetij, kjer lahko mladostniki na interaktiven način spoznavajo zgodovino in grofe Celjske. Poleg tega njihovega avtorskega doživetja so na voljo tudi športne VR igre ali »vlakci smrti« v interaktivnem virtualnem okolju. Preverite podrobnosti na www.thermana.si in rezervirajte svoje mesto v VR sobi. Za vse, ki imate radi wellness razvajanje in želite to navdušenje deliti tudi s svojimi najmlajšimi, imajo v Thermani poseben otroški wellness program, kjer otrok v masaži uživa v istem masažnem prostoru kot eden od njegovih staršev. Izjemno priljubljena je otroška čokoladna masaža.

Doživetja se vam ponujajo tudi v sami destinaciji Laško (www.lasko.info). Nekaj posebnega je na primer soba pobega, v kateri ob iskanju t. i. pivovarjevega zlata ne krepite le medsebojnih vezi, temveč preizkušate tudi vsa čutila, ki jih imate. Odličen in zabave poln družinski »teambuilding«.

Ste za pomladni družinski wellness pobeg?

Razlogov, zakaj bi za vaše naslednje družinske počitnice obiskali Thermano Laško, je ogromno. To so terme za družine, s tobogani za otroke in številnimi bazeni za vodno zabavo vseh družinskih članov. Thermana Park je hotel z notranjimi bazeni, pestro animacijo za otroke in sprostitvijo za starše. So odlična destinacija za naslednje družinske počitnice, zato le preverite njihovo ponudbo pomladnih paketov bivanja na www.thermana.si. Za rezervacije v marcu in aprilu imajo sedaj še posebno ugodnost.

Besedilo: Thermana d.d.

Dogodki