Search
Close this search box.

Obiskali smo hotel, ki ravnodušnega ne pusti nikogar: Austria Trend Hotel Ljubljana

Že hiter in mimobežen pogled na zunanjost Austria Trend Hotela Ljubljana je obljubljal ogromno, saj kljub sodobni arhitekturi, ki se zliva z okolico, hkrati izstopa s svojo edinstveno eleganco. Ko smo prvič prestopili prag, smo začutili, da je vsak detajl skrbno oblikovan, vsa že tako velika pričakovanja pa so bila ob vstopu zgolj še presežena. Čeprav so prostori opremljeni sodobno in po najnovejših oblikovalskih smernicah, nas je prevzel občutek domačnosti, topline in dobrodošlice. S tem pa se je naše navdušenje pravzaprav šele pričelo…

Prostorne, razkošne in skrbno oblikovane sobe za popolno sprostitev

Ste tudi vi vajeni majhnih in ozkih hotelskih sob, v katerih se počutiš povsem utesnjeno? V Austria Trend Hotelu Ljubljana so vse skrbi odveč, saj po njihovih besedah nudijo največje sobe v Ljubljani. Zaupamo vam lahko, da njihove sobe resnično dajejo občutek prostornosti, moderni interier pa vas kar objame s svojo elegantnostjo in sodobnim pridihom. Vsak detajl v sobah je premišljeno zasnovan, da ustvari občutek domačnosti in prijetnega vzdušja, še posebej navdušeni pa smo bili nad razgledi na mesto Ljubljana in njegovo okolico.

Velikost sobe pa vsekakor ni bila njena edina odlika, saj smo bili najbolj očarani nad udobnostjo postelj, kar je po naših izkušnjah v hotelih običajno prej izjema, kakor pravilo. V kombinaciji z izbrano paleto barv, premišljeno nastavljeno osvetlitvijo in skrbno dodelanimi podrobnostmi vam lahko zagotovimo, da se boste resnično sprostili. Po našem mnenju sobe predstavljajo popolno harmonijo med udobjem in estetiko.

Vsak grižljaj ponese na pravo kulinarično popotovanje skozi okuse in arome

Austria Trend Hotel Ljubljana za nas vsekakor ni bil le hotel, temveč kulinarični raj. Hrana pri njih je pripravljena s tolikšno strastjo in skrbnostjo, da se to odraža v vsakem grižljaju. Raznolikost okusov nas je tako navdušila, da smo želeli preizkusiti kar vse jedi na meniju.

V kolikor želite svojim brbončicam ponuditi pravo simfonijo kulinaričnih užitkov, vam vsekakor svetujemo obisk. Raznolika in bogata ponudba jedi, s poudarkom na svežih sestavinah lokalne pridelave, ustreže vsakemu okusu, ne glede na to, če raje posegate po klasiki ali si želite privoščiti tudi nekaj bolj avantgardnega. Pokazatelj skrbnosti in posvečanja pozornosti individualnim prehranskim potrebam gostov pa je nedvomno tudi hrana za alergike. Brezskrbno smo se lahko namreč prepustili uživanju v brezglutenskih jedeh, ki so bile poleg redne ponudbe posebej pripravljene za nas.

Poleg velike izbire jedi in okusov, ki osupnejo, smo bili še posebej navdušeni nad pozornostjo do detajlov pri postavitvi jedi. Vsaka jed je bila namreč na krožnik postavljena tako skrbno, da je delovala tudi kot prava vizualna poslastica, kar je vsekakor dodalo poseben čar vsakemu obroku.

Odlično smo bili presenečeni tudi nad hrano za alergike. Brezskrbno smo lahko uživali v hrani brez glutena, ki so nam jo, poleg redne ponudbe, pripravili posebej za nas.

Če je tudi v vas vsaj nekaj športnega duha, potem ne smete spregledati bara »Winners Lounge«, kjer poleg izvrstnih domačih sladic in ponudbe piv slovenskih kraft pivovarjev omogočajo prenos tekem na velikih zaslonih, za povrh vsega pa imajo tam razstavljene tudi številne osebne predmete najbolj znanih športnikov. Pravo svetišče za vse navdušence nad športom!

Prijaznost in ustrežljivost osebja, ki seže do srca

Kar resnično izstopa v Austria Trend Hotelu Ljubljana, je prijaznost osebja, ki nam je pričarala nasmeh na obrazu tudi na siv in deževen dan. Zaradi izjemne srčnosti, ki so jo izžarevali zaposleni v hotelu, smo se počutili resnično toplo sprejeto. Vsak pozdrav, vsak nasmeh, vsaka gesta prijaznosti je ustvarjala okolje, v katerem smo se počutili kot dragoceni gostje, ki so dobrodošli in cenjeni. Ko smo se po napornem dnevu raziskovanja prestolnice vrnili v hotel, smo vedeli, da nas čaka ne le udoben prostor za počitek od mestnega vrveža, temveč tudi osebje, ki nas bo sprejelo z odprtimi rokami. In prav ta toplina je tista, ki nas bo še dolgo spominjala na nepozabno izkušnjo v tem hotelu.

Posebej prijetno presenečenje je bila njihova pozornost do otrok, družin in hišnih ljubljenčkov. Za slednje so pripravili celo majhno presenečenje – priboljšek kot nagrado ter posebno posteljico.

Brezhibna čistoča in urejenost na vsakem koraku

Za konec je vsekakor potrebno izpostaviti brezhibno čistočo in urejenost, ki sta nas v Austria Trend Hotelu Ljubljana spremljali na vsakem koraku. Čista in dišeča posteljnina, bleščeči prostori ter občutek svežine so bili le nekateri od elementov, ki so doprinesli k našemu izjemnemu zadovoljstvu pri bivanju v tem hotelu.

Če si želite namestitve v hotelu, ki bo presegla vsa vaša pričakovanja in se vtisnile v spomin, potem je Austria Trend Hotel Ljubljana brez dvoma prava izbira za vas. Udobne sobe, okusna hrana, srčnost osebja in skrbno dodelani detajli bodo zagotovo prepričali tudi najzahtevnejše goste.

Že hiter in mimobežen pogled na zunanjost Austria Trend Hotela Ljubljana je obljubljal ogromno, saj kljub sodobni arhitekturi, ki se zliva z okolico, hkrati izstopa s svojo edinstveno eleganco. Ko smo prvič prestopili prag, smo začutili, da je vsak detajl skrbno oblikovan, vsa že tako velika pričakovanja pa so bila ob vstopu zgolj še presežena. Čeprav so prostori opremljeni sodobno in po najnovejših oblikovalskih smernicah, nas je prevzel občutek domačnosti, topline in dobrodošlice. S tem pa se je naše navdušenje pravzaprav šele pričelo…