počitnice

Novost: Črjanski raj, kjer bodo otroci v objemu neokrnjene narave in družbi kralja Matjaža preživeli nepozabne počitnice (FOTO)

Občina Črna na Koroškem je pred tremi leti s pomočjo evropskih sredstev iz programa Interreg v okviru projekta Na kult obnovila ter uredila prostore in objekt nekdanje šole v Koprivni, ki je namenjen vsem ljubiteljem narave, astronomije, kolesarjenja, hkrati pa ponuja možnost nastanitve z nočitvami, izvedbo piknikov, izobraževanj in različnih srečanj. Zdaj pa je za center doživetij, raziskovanj in učenja v neokrnjeni naravi dobila tudi upravitelja.

Preberi »

Poletna pustolovščina z Modrim volkom za dan, dva ali več (FOTO)

Poletna pustolovščina Modri volk se bo letošnje poletje odvijala v drugačni obliki, saj bodo lahko otroci po njihovi izbiri v campu preživeli dan, dva ali vseh pet dni. Z novo izvedbo campa želi organizator omogočiti nepozabno doživetje tudi otrokom, ki v taboru ne želijo preživeti več dni, so pa željni pustolovskih aktivnosti in preživetja v naravi.

Preberi »

Znani najboljši slovenski kampi po izboru camping.info

Najboljši slovenski kampi po izboru uporabnikov portala camping.info so Plana & Bar 66 pri Pivki, Center Kekec ob vznožju Mariborskega Pohorja in Šobec. Portal s sedežem v Berlinu je z informacijami o več kot 23.000 kampih eden največjih tovrstnih portalov v Evropi.

Preberi »

Kam na enodnevni počitniški izlet? (FOTO)

Dočakali smo jih – zimske počitnice! Že veste, kam jo boste mahnili? Če so vam blizu bazeni in vodna zabava, če vam »smučarija ne diši«, imamo za vas odlično idejo za enodnevni izlet. Thermana Laško v času zimskih počitnic vabi na enodnevne kopalne izlete, ki jih lahko dopolnite tudi z drugimi doživetji.

Preberi »

Spet v šolo: Do prvih počitnic manj kot dva meseca pouka

Razporeditev pouka, prostih dni in trajanje šolskih počitnic ureja koledar za osnovne in srednje šole. Ureja tudi nekatere roke, denimo za obveščanje o učnem uspehu in dosežkih učencev pri nacionalnem preverjanju znanja ter za izdajo spričeval. Tako denimo določa, da se prvih šolskih počitnic učenci lahko veselijo že 25. oktobra.

Preberi »

Dogodki

Kaj bomo danes jedli?

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.