kopanje

Kam na enodnevni počitniški izlet? (FOTO)

Dočakali smo jih – zimske počitnice! Že veste, kam jo boste mahnili? Če so vam blizu bazeni in vodna zabava, če vam »smučarija ne diši«, imamo za vas odlično idejo za enodnevni izlet. Thermana Laško v času zimskih počitnic vabi na enodnevne kopalne izlete, ki jih lahko dopolnite tudi z drugimi doživetji.

Preberi »

Najemniki biološkega bazena v Radljah v novo sezono optimistično. Občina med počitnicami zagotovila brezplačne karte za osnovnošolce

Ob obilici lepega vremena v teh dneh so v petek v Radljah ob Dravi odprli tamkajšnji vodni park, v središču katerega je biološki bazen. Najemnik infrastrukture, Tadej Kuzmič iz podjetja Partner, v novo sezono gleda optimistično, rezervacije za glamping hiške se polnijo, prav tako za hostel v središču mesta, kjer se pogosto ustavijo kolesarji.

Preberi »

Ta vikend se odpira Vodni park Radlje. Podarjamo 4 družinske vstopnice

Poletne temperature so tu in čas je za osvežitev, ki vam jo med drugim ponuja tudi biološki bazen, kjer za čistočo vode in njeno kakovost skrbijo naravni organizmi. Že ta petek boste lahko v Vodnem parku Radlje ob Dravi spet zaplavali med lokvanji, skočili s pomola ali pa se predajali sončnim žarkom na zeleni plaži. Z malo sreče pa boste vse to lahko počeli brezplačno.

Preberi »

Dogodki

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.