Search
Close this search box.

Erotični pripomočki za popestritev spolnosti – katere uporabiti?

Malo je ljudi, ki ne bi oboževali spolnosti, pa naj gre za moške ali za ženske. Nekateri si želijo pri tem nekoliko eksperimentirati, medtem ko drugim sčasoma postane v postelji enostavno monotono. Takrat si svoje spolno življenje lahko popestrimo z erotičnimi pripomočki.

Ker smo si ljudje med seboj različni, ima tudi pri spolnosti vsak svoje skrite želje. Različni erotični pripomočki so nam pri tem lahko v veliko pomoč, saj si lahko z njimi popestrimo celotno dogajanje v spalnici.

Ker pa je danes tovrstnih izdelkov v ponudbi zelo veliko, se verjetno sprašujete, kaj sploh izbrati?

Za vas so v erotični trgovini Gtočka na tem mestu zbrali in pripravili nekaj idej, s katerimi si lahko z vašim partnerjem oziroma partnerko popestrite svoje spolno življenje.

Vibratorji

Vibratorji so zagotovo najbolj priljubljen erotični pripomoček med ženskami. Danes so na voljo vibratorji različnih oblik, velikosti, materialov, trdote in takšni, z različnimi posebnostmi, ki zadovoljijo najbolj zahtevne ženske.

Pri izbiri pravega vibratorja se je potrebno odločiti, kakšno stimulacijo si želite. V ta namen poznamo:

  • vibratorje za G točko,
  • rabbit vibratorje, ki poleg G točke stimulirajo tudi klitoris,
  • posebne vibratorje za pare,
  • klasične vibratorje in
  • mini vibratorje.

Pri izbiri vibratorjev ne pozabite tudi na materiale. Ti ne smejo vsebovati topil, zato so še posebej priljubljeni silikonski vibratorji – ti so koži prijaznejši, varni za uporabno, niso alergeni, poleg tega pa se tudi enostavni za čiščenje.

Vibratorji imajo običajno tudi več funkcij in nastavitev, izbirate pa lahko tudi med baterijskimi ali polnilnimi vibratorji.

Dildoti in penisi

Tudi dildoti veljajo za vse bolj priljubljen erotičen pripomoček. Najbolj klasičen dildo je v osnovi popolna imitacija naravnega penisa, le da vas ta edinstveni pripomoček vedno pričaka v trdnem stanju in pripravljen, da vas popolnoma zadovolji v vsakem trenutku.

Najpogosteje uporabljeni materiali za dildote so:

  • silikon,
  • mehki materiali z imitacijo kože,
  • guma,
  • steklo,
  • kovina.

Vsak od teh materialov ima svoje prednosti in slabosti, pri izbiri pa se prilagodite vašim željam in potrebam.

Dildoti so na voljo v različnih velikostih, oblikah in barvah, uporabljajo pa se lahko tako za vaginalno kot tudi analno stimulacijo in so zaradi vsestranskosti priljubljeni tudi pri istospolno usmerjenih osebah.

Analne kroglice

Analne kroglice so odličen erotični pripomoček, sestavljen iz več kroglic (praviloma) različnih velikosti. Kroglice se počasi vstavijo v rektum, nato pa pred oziroma med orgazmom postopoma izvlečejo. Z uporabo analnih kroglic boste doživeli močnejši in intenzivnejši orgazem, saj dodatno stimulirajo erogeno cono in zagotavljajo dodaten užitek.

Njihove številne različice omogočajo preprosto uporabo tudi začetnikom, hkrati pa so primerne tako za moške kot ženske.

Kroglice vedno uporabite z lubrikantom – priporočajo lubrikant na vodni osnovi.

Analni čepi

Analni čepi veljajo za enega izmed najbolj prodajanih analnih erotičnih pripomočkov in se med seboj razlikujejo po obliki, velikosti in materialu. Običajno so v obliki stožca s široko podlago, ki preprečuje, da bi šla igračka predaleč.

Analni čepi so izdelani iz kovine, plastike, silikona in stekla, na voljo pa so vam tudi vibracijski čepi, ki med nošenjem vibrirajo in ponujajo še dodatno stimulacijo. Ne pozabite, da je analne čepe – tako kot analne kroglice – vedno potrebno uporabljati z lubrikantom.

Analni čep je namenjen zgolj analni stimulaciji in daje občutek polnosti, uporabljajo pa ga lahko tako moški kot ženske.

Obročki za penis

Med zelo priljubljenimi erotičnimi pripomočki so tudi obročki za penis, katerih glavni namen je, da poskrbijo za močnejše in daljše erekcije.

Zaradi obročka se penis med nošenjem tudi nekoliko poveča, njegove žile pa so bolj izbočene, zaradi česar lahko doživite intenzivnejši orgazem.

Obročki za penis so različnih velikosti, pri čemer so vam na voljo klasični, vibracijski in kompleti obročkov. Vedno jih je potrebno uporabljat z lubrikantom, številni uporabniki pa lahko potrdijo, da pomagajo tudi pri težavah s prezgodnjim izlivom.

App igračke

App igračke postajajo čedalje bolj priljubljeni erotični pripomočki, saj jih lahko upravljate kar s pomočjo aplikacije.

Z app igračkami lahko prevzamete nadzor nad užitkom, saj preko aplikacij lahko upravljate vibratorje, vibracijske kroglice in jajčke, obročke za penis in mnogo drugih igračk.

Predvsem pa je pomembno, da vam takšne igračke v vaše spolno življenje prinesejo popolnoma nove užitke, saj vam nudijo enostavnejše upravljanje, različne načine vibriranja, upravljanje na daljavo in možnost povezovanja z virtualnimi vsebinami na spletu.

Spletna erotična trgovina je zagotovo pravi naslov, če si želite stopiti v povsem nov svet spolnosti in odkriti popolnoma nove užitke v postelji. Pri tem pa ste deležni popolne diskretnosti.

Vir: Gtočka

Malo je ljudi, ki ne bi oboževali spolnosti, pa naj gre za moške ali za ženske. Nekateri si želijo pri tem nekoliko eksperimentirati, medtem ko drugim sčasoma postane v postelji enostavno monotono. Takrat si svoje spolno življenje lahko popestrimo z erotičnimi pripomočki.