Search
Close this search box.

rokometni klub slovenj gradec 2011

Derbi nekoč, derbi danes. V Slovenj Gradec prihaja Maribor Branik

V petek in soboto se bo s tretjim krogom nadaljevalo prvenstvo v Prvi NLB slovenski rokometni ligi. V Slovenj Gradec, v športno dvorano v soboto ob sedmih zvečer, prihaja v goste Maribor Branik. Prenovljeno moštvo iz štajerske prestolnice je v soboto na srečanju z Ljubljano pokazalo, da je v dobri (strelski) formi, naši fantje pa so za las odnesli zmago s Svišem v Ivančni Gorici. Obe ekipi imata po dveh kolih po dve točki. Kdo bo slavil tokrat? Belo modri bojevniki iz Slovenj Gradca ali vijolični iz Maribora?

Preberi »

Rokomet: Bojevniki nocoj v obračun z Ribnico

Danes bojevniki gostujejo pri RD Riko Ribnica, kjer bodo oboji odigrali zadnjo preizkušnjo pred pričetkom Liga NLB. Trener Slovenjgradčanov Ivan Vajdl pričakuje, da bodo fantje pokazali podoben pristop, kot na zadnji preizkušnji in na tekmo prinesli še tisto nekaj, kar so dobro opravili na zadnjih treningih.

Preberi »

Rokometni klub Slovenj Gradec optimistično v novo sezono

Z današnjim turnirjem, v petek, 27. avgusta, so v Slovenj Gradcu vse bliže štartu v novo tekmovalno rokometno sezono slovenske rokometne lige. Ob 16.45 se bodo v športni dvorani na turnirju za pokal mestne občine pomerili novomeška Krka, avstrijski Ferlach (Borovlje) in naš Slovenj Gradec 2011. Turnir se bo začel ob 16.45 s tekmo Slovenj Gradec 2011 – Ferlach (Borovlje), nadaljeval z dvobojem Dolenjcev in Avstrijcev, zaključil pa s tekmo Slovenj Gradca 2011 in Krka. Pripravljenih je šest lepih pokalov, tudi za najboljšega igralca, vratarja in strelca. Vstop v dvorano bo prost, vsi obiskovalci pa morajo upoštevati pogoje PCT. Takšni so pač časi, a tokrat bo po dolgem času v ospredju znova rokomet, ne zlobni virus covid 19.

Preberi »

Iz slovenjgraškega rokometnega kluba odhajajo trije igralci

Konec pretekle turbulentne sezone je v slovenjgraški rokometni klub prinesel kar nekaj zanimivih razpletov. Ne samo v ligi NLB, pač pa tudi v domačem taboru. “Nekatere spremembe so navijači, kot tudi vodstvo kluba sprejeli z odprtimi rokami, druge pa so nekoliko manj vesele, a vseeno pomembne za napredovanje kluba kot tudi rokometa samega v koroški regiji. Ena od teh sprememb je tudi odhod treh igralcev, ki so s svojimi predstavami v pretekli sezoni pokazali, da so pomemben člen v ekipnem mozaiku,” so sporočili iz kluba.

Preberi »

Sprememba na trenerski klopi slovenjgraških rokometašev

V Slovenj Gradcu se v strokovnem štabu obetajo spremembe. Pospešeno se sestavlja piramida trenerjev pri najmlajših, kjer bodo v klubu modro belih v ospredje, poleg rokometnega znanja, še bolj postavili to, da bodo fantje skozi šport pridobili vrednote in znanja pomembna za celotno življenje.

Preberi »

Dogodki