Rokomet: Bojevniki nocoj v obračun z Ribnico

Danes bojevniki gostujejo pri RD Riko Ribnica, kjer bodo oboji odigrali zadnjo preizkušnjo pred pričetkom Liga NLB. Trener Slovenjgradčanov Ivan Vajdl pričakuje, da bodo fantje pokazali podoben pristop, kot na zadnji preizkušnji in na tekmo prinesli še tisto nekaj, kar so dobro opravili na zadnjih treningih.
rokometni klub Slovenj Gradec
Rokometni klub Slovenj Gradec

Objavljamo izjave fantov pred tekmo:

ŽAN ŠOL:

“Danes nas čaka še zadnja prijateljska tekma pred pričetkom sezone proti ekipi RD Riko Ribnica. Pričakujemo težko tekmo, a menim, da smo se v tem pripravljalnem delu dobro pripravili ter smo lepo stopnjevali našo formo iz tekme v tekmo. Danes želimo odpraviti še zadnje napake in prikazati napredek v vseh fazah igre.”

ŽIGA LESJAK:

“Danes odhajamo na zadnjo pripravljalno tekmo pred prvenstvom, ki ga že vsi nestrpno pričakujemo. Zagotovo bo ta tekma zelo dober pokazatelj pripravljenosti na prvenstvo, saj je ekipa Ribnice nasprotnik, ki cilja visoko v prvenstvu.”

MATIC PETRIČ:

“Danes nas čaka zadnja pripravljalna tekma proti ekipi Ribnice, s katero smo se letos že srečali. Takrat je bilo v naši igri
prisotnih še nekaj napak, ki pa smo jih do sedaj zagotovo že uspeli v večji meri odpraviti. Kljub temu je Ribnica kvalitetna ekipa proti kateri bomo morali pokazati vse svoje znanje, če želimo doseči novi točki. Zavzeto smo trenirali, kar se je pokazalo tudi na dosedanjih tekmah in mislim, da lahko s pravim pristopom in borbenostjo dokažemo
da smo konkurenti vsem ekipam v ligi.”

Dogodki

Kaj bomo danes jedli?

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.