Sprememba na trenerski klopi slovenjgraških rokometašev - Koroške Novice

Sprememba na trenerski klopi slovenjgraških rokometašev

V Slovenj Gradcu se v strokovnem štabu obetajo spremembe. Pospešeno se sestavlja piramida trenerjev pri najmlajših, kjer bodo v klubu modro belih v ospredje, poleg rokometnega znanja, še bolj postavili to, da bodo fantje skozi šport pridobili vrednote in znanja pomembna za celotno življenje.
196379086_4051570384896761_2481770893549960262_n

Zato so v klubu še toliko bolj veseli, da tudi v naslednji sezoni z njimi, kljub nekaj ponudbam, ostajata tudi oba trenerja prve ekipe, tako Sebastjan Soviča, kot tudi Ivan Vajdl.

Bo pa na klopi bojevnikov za mesto miru vseeno majhna sprememba, saj bo, ob obojestranskem dogovoru obeh trenerjev, glavno besedo v članski ekipi prevzel Ivan Vajdl. Sebastjan Sovič se bo poleg individualnega dela s talentiranimi posamezniki, lažje posvetil tudi delu z najmlajšimi rokometaši, so sporočili iz kluba.

“Izredno smo veseli takšnega dogovora, ki ga zmorejo le ljudje z največjimi človeškimi vrednotami, kot tudi tega, da v klubu ostaja Sebastjan Sovič, ki je eden izmed ustanoviteljev kluba v letu 2011 in eden tistih, ki je k razvoju rokometa na Koroškem veliko pripomogel,” so ob tem dodali v klubu modro belih rokometašev.

“Iskali smo rešitev, kjer bo konec (sezone) tudi nov začetek. Mislimo, da smo jo našli, na zadovoljstvo vseh,” so še povedali v klubu in dodali, da čakajo še dokončno potrditev glede prisotnosti navijačev na tribunah, potem pa dajo v prodajo omejeno količino sezonskih vstopnic, ki jih že tako navijači, kot slovenjgraški orli že nestrpno čakajo.

VIR: RK SG

Preberi še:  Ravenski mladinci postali državni prvaki, mladinke pa državne podprvakinje v namiznem tenisu
Naroči se
Obvestilo o
guest
0 Komentarji
Inline Feedbacks
View all comments