rokomet

Rokomet: Bojevniki nocoj v obračun z Ribnico

Danes bojevniki gostujejo pri RD Riko Ribnica, kjer bodo oboji odigrali zadnjo preizkušnjo pred pričetkom Liga NLB. Trener Slovenjgradčanov Ivan Vajdl pričakuje, da bodo fantje pokazali podoben pristop, kot na zadnji preizkušnji in na tekmo prinesli še tisto nekaj, kar so dobro opravili na zadnjih treningih.

Preberi »

Sprememba na trenerski klopi slovenjgraških rokometašev

V Slovenj Gradcu se v strokovnem štabu obetajo spremembe. Pospešeno se sestavlja piramida trenerjev pri najmlajših, kjer bodo v klubu modro belih v ospredje, poleg rokometnega znanja, še bolj postavili to, da bodo fantje skozi šport pridobili vrednote in znanja pomembna za celotno življenje.

Preberi »

Velenjski rokometaši po osmih letih ponovno na državnem prestolu

V Velenju vlada rokometna evforija. Velenjski rokometaši so po osmih letih znova slovenski državni prvaki, potem ko so včeraj v gosteh premagali Krko. Zadnje dejanje sezone jih čaka v soboto, ko v Rdeči dvorani gostuje rokometni klub Maribor Branik, ki so ga v tej sezoni Velenjčani že premagali. Ob zaključku nadvse uspešne sezone bodo rokometaši prejeli najlepše darilo, saj se na tribune ponovno vračajo njihovi zvesti navijači. V Velenju je že vse nared za zmagoslavne trenutke in veliko slavje, ko bodo rokometni junaki dvignili težko pričakovani pokal!

Preberi »

RK Slovenj Gradec ob 10 obletnici ustanovitve novega kluba: “V klubu so od prvega dneva veljala načela skromnosti, medsebojnega spoštovanja in nepopustljivosti”

V Rokometnem klubu Slovenj Gradec so se ob 10 obletnici ustanovitve novega rokometnega kluba spomnili na vzpone in padce, ki so jih doživeli v tem obdobju. Kot so zapisali, bo letos poleti minilo natanko deset let, ko je svojo uspešno zgodbo končal rokometni klub, poznan pod imenom pokrovitelja, podjetja Prevent. Po klavrnem koncu Rokometnega kluba Prevent Slovenj Gradec, ki je dolga leta navduševal tudi rokometno Evropo, je le redko kdo verjel, da se bo rokomet v Slovenj Gradcu še igral, so še zapisali in dodali, da so vseeno spet verjeli. In tako je v klubu od prvega dneva veljala načela skromnosti, medsebojnega spoštovanja in nepopustljivosti. Njihov zapis v nadaljevanju objavljamo v celoti.

Preberi »
Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.