rokomet

Aleš German: Orli so eni najboljših navijačev v Sloveniji, če ne najboljši. Prepričan sem, da bom to vzdušje doživel tudi kot trener

Pretekli teden je vodenje selekcij mlajših dečkov prevzel stari znanec kluba Aleš German. Kot so sporočili iz tabora modro belih so v klubu aktivno iskali profil trenerja, ki že ima izkušnje, pa vendar je še dovolj mladosten, da bo znal iz otrok in otrokom dati še kaj več kot pa “žogo v roke”. Iskali so trenerja, ki je tudi sam oče in iskali so trenerja, ki se zaveda, da prihaja v klub z eno najdaljših tradiciji v Sloveniji. “Vse to in še več smo prepoznali prepoznali v Alešu Germanu, nekdanjemu igralcu Ježkov, ki se po dolgih letih, poln ambiciji in želje po delu, vrača v klub kjer je nekoč že igral.”

Preberi »

Slovenjgraški bojevniki aktivni na vseh področjih, članski ekipi se je pridružil tudi Anej Majcen

Bojevniki za mesto miru so ves čas v pogonu. Minuli teden sta se dva njihova člana mudila v Ormožu na preglednih pripravah kadetske izbrane vrste. Reprezentančne izkušnje sta z nami delila Rene Perše in Nal Cokan. Iz kluba so ob tem sporočili, da se je njihovem članskemu pogonu pridružil mladi in ambiciozni igralec Anej Majcen. Vsako soboto pa organizirajo brezplačno vadbo za dekleta in fante iz celotne Koroške.

Preberi »

prijavi se

prijavi se v svoj račun