Pričetek poletja v mestu privabil glasbene in kulinarične navdušence
Organizatorji so po odličnem odzivu “Poletja v mestu” v lanskem letu tudi letos pripravili raznolik program prireditev. Poletje v mestu se je pričelo že včeraj
Organizatorji so po odličnem odzivu “Poletja v mestu” v lanskem letu tudi letos pripravili raznolik program prireditev. Poletje v mestu se je pričelo že včeraj
Od danes naprej se lahko spet ustavite na okusnih malicah v Restavraciji Hotela Slovenj Gradec, ki sprejme 235 oseb in se lahko pohvali z vrhunsko kulinarično ponudbo ter s sladicami in sladoledi vseh vrst.
Tudi Slovenci smo postali pozorni na naše kuharske mojstrice in mojstre in bolje cenimo njihovo delo, saj so v letošnjem izboru za najboljšo restavracijo oddali
S ponedeljkom bodo restavracije začele sprejemati rezervacije za prestavljeni spomladanski Teden restavracij 2020. Po posebni ceni 19. oz. 25 evrov bodo kuharski mojstri goste razvajali
Turistična ponudba Slovenj Gradca je pestra, raznolika ter je primerna za tiste, ki iščejo kulturna doživetja ter tudi tiste, ki želijo svoj prosti čas preživeti
Na Kopah že tradicionalno v času zimske sezone gostijo številne domače in tuje glasbene goste in tako je tudi letos. Včeraj, 30. 12. 2019, so
Na prireditvenem prostoru za osnovno šolo Leše se je včeraj odvil Kulinarični festival kolin in tovstih grumpov. Tam je vse obiskovalce pričakala radoživa družba ljubiteljev
Na Lešah bo prvi Kulinarični festival kolin in tovstih grumpov
O tem, da so dijaki Srednje šole Slovenj Gradec in Muta, v sklopu že 66. Gostinsko turističnega zbora, ki je pred dnevi potekal v Grand
V sklopu že 66. Gostinsko turističnega zbora, ki je te dni potekal v Grand hotelu Union v Ljubljani, so dijaki Srednje šole Slovenj Gradec in Muta, Amadej Potočnik, Grega Vaukan in Klemen Kolar, pod mentorstvom Suzane Planšak s somentorico Bernardo Klančnik postali državni prvaki v kuhanju.