Hotel Slovenj Gradec ponovno vabi na okusne malice, prav tako pa se odpira prenovljeni stekleni vrt

Od danes naprej se lahko spet ustavite na okusnih malicah v Restavraciji Hotela Slovenj Gradec, ki sprejme 235 oseb in se lahko pohvali z vrhunsko kulinarično ponudbo ter s sladicami in sladoledi vseh vrst.

Restavracija hotela Slovenj Gradec po treh mesecih, odkar jih je v mesecu marcu zaradi virusa zaprla, ponovno odpira svoja vrata. Vračajo se z dnevnimi malicami, ki vam jih bodo postregli vsak dan med 10:00 in 16:00 uro.

Kot smo izvedeli od vodstva hotela, bodo gostje lahko izbirali med dvema vrstama juhe, glavno jedjo in mešano solato. Vsak dan vam bo na voljo 5 različnih menijev, stalni meni ter solatni krožniki.

Tedenski meni si lahko vsak teden ogledate TUKAJ. Lahko pa jih tudi pokličete na tel.: 02 88 39 850 ali jim pišete na rezervacije@kope.si, kjer vam bodo z veseljem odgovorili na vsa vaša vprašanja,

V Restavraciji hotela Slovenj Gradec pa boste svoje brbončice lahko razvajali tudi študenti, ki lahko malico plačate s študentskimi boni. Pri tem naj še omenimo, da vsi pogoji koriščenja študentskih bonov ostajajo nespremenjeni. Študentom so na voljo vsi zgoraj našteti meniji in pice iz picerije Kuf’r.

Iz Hotela Slovenj Gradec, ki se nahaja na Glavnem trgu 43 v Slovenj Gradcu, še sporočajo, da so v času epidemije prav tako prenovili njihov zastekljeni zimski vrt, kjer bo vrata odprla restavracija Kuf’r. Poskrbljeno bo za zaključene skupine in al a card goste, vsak teden pa bodo ponujali tudi tedenska kosila.

Naročnik oglasa je Vabo d.o.o.

Dogodki