Nagradne igre ob dnevu žena. Čakajo vas lepa darila

Letos bo 8. marec, praznik vseh žensk, zaradi epidemije covida-19 potekal brez večjih prireditev in druženj, da pa se boste na ta dan lahko naše drage bralke kljub vsemu razvajale, smo v sodelovanju z različnimi podjetji za vas pripravili več nagradnih iger, ki jih najdete na naši Facebook strani in z malo sreče boste ravno vi srečnica, ki si bo z le enim klikom popestrila letošnji praznik. Seveda pa k sodelovanju v nagradnih igrah vabljeni tudi moški.

Dan žena že trka na vrata. Za večino žensk je to pomemben mednarodni praznik, ki se ga praznuje v približno 100 državah po svetu. Je dan praznovanja ekonomske, politične in socialne enakopravnosti in dosežkov žensk, najpogosteje pa ga obeležujemo s poklonom cvetja ali kakšne druge pozornosti, kar nekaj manjših pozornosti pa smo ob tej priložnosti za vas pripravili tudi na Facebook strani Koroških Novic.

V sodelovanju s Kuf’r podarjamo torto po izbiri, v vrednosti 15 evrov, s katero se boste lahko posladkali 8. marca. Nagradno igro najdete TUKAJ. Pri tem naj še omenimo, da so v Kuf’ru ob bližajočem se prazniku vseh žensk pripravili prav posebno ponudbo jedi in slaščic, o čemer smo že poročali TUKAJ.

V sodelovanju z Lepotni Studio LILI Lashes, Lidija Pečolar s.p. Ravne na Koroškem podarjamo darilni bon za Keratinsko vihanje trepalnic – LASH FILLER. Nagradno igro najdete TUKAJ. Pri tem naj še dodamo, da v salonu, ki se nahaja na novi lokaciji, na Čečovju 5, ponujajo tudi permanentno podaljševanje trepalnic, oblikovanje obrvi s kano, naravno vihanje trepalnic + keratinsko nega trepalnic (Lash Filler) in Make up za različne priložnosti.

Z malo sreče boste lahko prejeli darilni bon v vrednosti 40 evrov, za koriščenje storitev po izbiri pri Terapevtske storitve SEŠEL, s sedežem v Slovenj Gradcu (Glavni trg 28), kjer vam nudijo:

  • Protibolečinske terapije
  • Rehabilitacija poškodb- MSTR obravnava brazgotin
  • Specialne obravnave IOS (Importance Of Symmetry)
  • Korekcija atlasa- Korekcija TMS (čeljustnega sklepa)
  • Hormonske terapije
  • Individualne terapevtske masaže

Nagradno igro, v kateri se lahko potegujete za darilni bon v vrednosti 40 evrov, najdete TUKAJ.

Ob tej priložnosti Frizerski salon Polonca s Celjske ceste 10 v Slovenj Gradcu podarja darilni bon v vrednosti 30 evrov. V frizerskem salonu Polonca med drugim nudijo moško in žensko striženje, barvanje las, k njim se lahko odpravite po trajno ali svečano pričesko, poskrbijo pa tudi za pričeske najmlajših. Nagradno igro, v kateri sodelujete za storitev po izbiri v vrednosti 30 evrov, najdete TUKAJ.

Morda pa vam bo žreb naklonjen in boste prejeli darilni bon za obisk kozmetičnega salona. Studio lepote Angelika namreč ob dnevu žena podarja storitev po lastni izbiri v vrednosti 20 evrov. Nagradno igro najdete TUKAJ. Storitve, ki jih vam nudijo so: nega obraza, aromaterapija, pedikura, manikira, podaljševanje nohtov, ličenje, masaža …

Ob prazniku vseh žensk pa je z nami tudi salon Frizerstvo Ksenja iz Kotelj, ki vam ob 8. marcu podarja darilni bon v vrednosti 20 evrov za storitev po izbiri. Nagradno igro najdete TUKAJ. V salonu pa vam nudijo vse frizerske storitve, od striženja, barvanja do trajne in svečanih pričesk …