darilo

Božiček včeraj razveselil tudi krajane Podgorja (FOTO)

V Slovenj Gradec je v ponedeljek prispel Božiček, ki je včeraj med drugim razveselil tudi krajane Podgorja. Vi pa ga lahko na območju slovenjgraške občine srečate še tudi danes, ko bo s svojim avtomobilom in spremstvom obiskal še nekatere zaselke in četrtne skupnosti.

Preberi »

Postanite Božiček za en dan. Zbirno mesto za darila tudi na Koroškem

Klub koroških študentov se že vrsto let vključuje v projekte za pomoč ljudem v stiski. V prihajajočem decembru načrtujejo projekt Božiček za en dan, kjer se bodo zbirala darila za otroke in starostnike. “Naša praznična želja je ustvariti praznično vzdušje in prinesti srečo in veselje v njihove domove,” so navedli v klubu.

Preberi »

Obdarite vaše prijatelje in sodelujte pri dobrodelni akciji Darilo za prijatelja

»Veseli in ponosni smo, da lahko z dobrodelnostjo pomagamo s prispevki oz. zbranimi izdelki, ki jih nato predamo različnim humanitarnim organizacijam. Tudi v tem in naslednjem mesecu bomo dobrotniški z našim dogajanjem Festivalom daril,« je poudarila Tina Naraglav, vodja marketinga in odnosov z javnostmi pri podjetju Acron, ki ima po Sloveniji papirnice Office&More, galanterijoBags&More (bagsandmore.si) in spletno papirnico go2school.com.

Preberi »

Nagradne igre ob dnevu žena. Čakajo vas lepa darila

Letos bo 8. marec, praznik vseh žensk, zaradi epidemije covida-19 potekal brez večjih prireditev in druženj, da pa se boste na ta dan lahko naše drage bralke kljub vsemu razvajale, smo v sodelovanju z različnimi podjetji za vas pripravili več nagradnih iger, ki jih najdete na naši Facebook strani in z malo sreče boste ravno vi srečnica, ki si bo z le enim klikom popestrila letošnji praznik. Seveda pa k sodelovanju v nagradnih igrah vabljeni tudi moški.

Preberi »

S sredstvi, ki bi jih sicer namenili decembrskemu dogajanju, bodo na Ravnah obdarili vrtce in šole

Občina Ravne na Koroškem bo obdarila vrtce in šole, s sredstvi v skupni višini 5.500 €, ki bi jih sicer namenili decembrskemu dogajanju, letos pa bodo ta sredstva postala novi didaktični pripomočki, materiali s katerimi si otroci najraje krajšajo čas, ustvarjajo, krepijo svoje veščine in se ob učenju zabavajo, in ki jih bodo pričakali ob povratku v šolske in vrtčevske klopi.

Preberi »

Dogodki

Kaj bomo danes jedli?

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.