Search
Close this search box.

Policijsko poročilo, 15. 11. 2019 − 18. 11. 2019

Petek, 15. november 2019

Vlom v počitniško hišico – Grajska vas

V Grajski vasi, na območju Braslovč, je neznani storilec vlomil v počitniško hišico, prostore preiskal, ukradel ni ničesar.

Tatvina kolesa – Celje

Iz skupnih prostorov stanovanjskega bloka na Nušičevi ulici v Celju je neznanec ukradel kolo znamke Focus, živo modre barve.

PREBERITE TUDI: Policija razkrila vzrok požara planinskega doma na Okrešlju

Tatvina – Polzela

Na Polzeli so obravnavali tatvino črpalke za gorivo, shranjene ob hlevu.

Vlom v stanovanjsko hišo  –  Breg pri Slovenskih Konjicah

V Bregu pri Slovenskih Konjicah so obravnavali vlom v stanovanjsko hišo. Storilec, ki je v hišo vlomil skozi manjše kletno okno, je ukradel kuverto z gotovino in zlatnino.

Drzna tatvina – Slovenske Konjice

V gostinskem lokalu v Slovenskih Konjicah je neznani storilec, ki je govoril angleško, izkoristil nepazljivost zaposlene in je s točilnega pulta ukradel denarnico z dnevnim izkupičkom in menjalnim denarjem.

Sobota, 16. november 2019

Poskus vloma – Ločica ob Savinji

V  Ločici ob Savinji je neznani storilec poskušal vlomiti v prostore športnega društva. V notranjost mu ni uspelo vstopiti. Škodo je lastniku povzročil s poškodovanjem vrat.

Vlom v osebno vozilo – Draža vas

V Draži  vasi  so obravnavali vlom v osebno vozilo. Storilec je v vozilo vlomil skozi vrata na voznikovi strani. Iz vozila je ukradel gotovino.

Tatvina – Šempeter

Na pokopališču v Šempetru v Savinjski dolini so obravnavali tatvino unikatnega bronastega kipca drevesa, vrednega okoli 1.000 €.

Celje, 18. november 2019

Huda telesna poškodba – Celje

V  noči iz sobote ne nedeljo, okoli pol treh zjutraj, je neznanec na Dečkovi cesti v Celju, napadel 31-letnega Celjana in ga hudo poškodoval. O zadevi zbirajo obvestila.

Poškodovanje vozila – Rečica ob Savinji

V Rečici ob Savinji je neznani storilec na parkirišču stanovanjskega bloka poškodoval osebno vozilo. Z  neznanim predmetom je razbil vetrobransko steklo ter sprednje in zadnje steklo na vratih. Poškodoval je tudi dvojna vrata, vzvratno ogledalo in zadnjo luč. S poškodovanjem vozila je storilec lastnici povzročil za najmanj 4.000 € materialne škode.

Vlom v osebno vozilo – Celje

Na Trubarjevi ulici v Celju so obravnavali vlom v osebno vozilo. Storilec ni ničesar ukradel.