vlom

V Radljah policisti obravnavali poskus vloma v hišo, na Ravnah vlom. Storilec odtujil pištolo za omamljanje živali

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih treh dneh prejeli 930 klicev občanov. 221 klicev je bilo interventnih, pet nujnih. 41 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, 9 s področja mejnih zadev in tujcev, 81 s področja prometne varnosti in 61 s področja javnega reda in miru. Obravnavali so 8 prometnih nesreč z lažjimi telesnimi poškodbami ter 35 z materialno škodo. Zaradi kršitev javnega reda in miru so minuli konec tedna ukrepali v 41. primerih.

Preberi »

Policijsko poročilo, 24. 9. 2021

Na Operativno  komunikacijski center Policijske uprave Celje smo v zadnjih 24.  urah prejeli 245 klicev občanov. 64 klicev je bilo interventnih, trije nujni.

Preberi »

Policijsko poročilo, 6. 9. 2021

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih
treh dneh prejeli 753 klicev občanov. 212 klicev je bilo interventnih, 4. pa nujna. 56  interventnih  klicev  je  bilo  s  področja kriminalitete, 7 s področja mejnih  zadev  in  tujcev, 80 s področja prometne varnosti in 74 s področja javnega reda in miru.

Preberi »

Policisti so na območju Slovenj Gradca obravnavali vlom v hišo

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih 24. urah prejeli 323 klicev občanov. 71 klicev je bilo interventnih, dva nujna. 10 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, eden s področja mejnih zadev in tujcev, 43 s področja prometne varnosti in 15 s področja javnega reda in miru.

Preberi »

Na Kopah vlomili v gostinski objekt, v Vuzenici neznani storilec poškodoval več monitorjev za robotsko krmiljenje strojev

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje smo v zadnjih 24. urah prejeli 207 klicev občanov. 51 klicev je bilo interventnih, eden nujen. 10 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, eden s področja mejnih zadev in tujcev, 29 s področja prometne varnosti in 5 s področja javnega reda in miru. S področja cestnega prometa poročajo o enajstih prometnih nesrečah z materialno škodo.

Preberi »

Policijsko poročilo, 2. 8. 2021

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih 24. urah prejeli 282 klicev občanov. 63 klicev je bilo interventnih, dva nujna. 14 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, 25 s področja prometne varnosti in 14 s področja javnega reda in miru.

Preberi »
Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.