tatvina

V Radljah policisti obravnavali poskus vloma v hišo, na Ravnah vlom. Storilec odtujil pištolo za omamljanje živali

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih treh dneh prejeli 930 klicev občanov. 221 klicev je bilo interventnih, pet nujnih. 41 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, 9 s področja mejnih zadev in tujcev, 81 s področja prometne varnosti in 61 s področja javnega reda in miru. Obravnavali so 8 prometnih nesreč z lažjimi telesnimi poškodbami ter 35 z materialno škodo. Zaradi kršitev javnega reda in miru so minuli konec tedna ukrepali v 41. primerih.

Preberi »

Policijsko poročilo, 24. 9. 2021

Na Operativno  komunikacijski center Policijske uprave Celje smo v zadnjih 24.  urah prejeli 245 klicev občanov. 64 klicev je bilo interventnih, trije nujni.

Preberi »

Na območju Dravograda policisti obravnavali tatvino fasadne mreže

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih 24. urah prejeli 266 klicev občanov. 64 klicev je bilo interventnih, eden nujen. 8 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, trije s področja mejnih zadev in tujcev, 28 s področja prometne varnosti in 16 s področja javnega reda in miru.

Preberi »

Policijsko poročilo, 9. 9. 2021

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih 24. urah prejeli 197 klicev občanov. 59 klicev je bilo interventnih, dva nujna. 21 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, 27 s področja prometne varnosti in 12 s področja javnega reda in miru.

Preberi »

Policijsko poročilo, 6. 9. 2021

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih
treh dneh prejeli 753 klicev občanov. 212 klicev je bilo interventnih, 4. pa nujna. 56  interventnih  klicev  je  bilo  s  področja kriminalitete, 7 s področja mejnih  zadev  in  tujcev, 80 s področja prometne varnosti in 74 s področja javnega reda in miru.

Preberi »

Policisti na Ravnah obravnavali tatvino kolesa

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih treh dneh prejeli 753 klicev občanov. 212 klicev je bilo interventnih, 4 nujni. 56 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, 7 s področja mejnih zadev in tujcev, 80 s področja prometne varnosti in 74 s področja javnega reda in miru.

Preberi »
Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.