poskus vloma

Policijsko poročilo, 26. 5. 2022

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so policisti v zadnjih 24. urah prejeli 280 klicev občanov. 67 klicev je bilo interventnih. 22 interventnih klicev

Preberi »

Policijsko poročilo, 5. 5. 2022

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so policisti v zadnjih 24. urah prejeli 174 klicev občanov. 65 klicev je bilo interventnih. 19 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, trije s področja mejnih zadev in tujcev, 33 s področja prometne varnosti in 9 s področja javnega reda in miru. S področja cestnega prometa poročajo o eni prometni nesreči z lažjimi poškodbami in trinajstih prometnih nesrečah z materialno škodo. Zaradi kršitev javnega reda in miru so ukrepali enkrat.

Preberi »

V Radljah policisti obravnavali poskus vloma v hišo, na Ravnah vlom. Storilec odtujil pištolo za omamljanje živali

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih treh dneh prejeli 930 klicev občanov. 221 klicev je bilo interventnih, pet nujnih. 41 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, 9 s področja mejnih zadev in tujcev, 81 s področja prometne varnosti in 61 s področja javnega reda in miru. Obravnavali so 8 prometnih nesreč z lažjimi telesnimi poškodbami ter 35 z materialno škodo. Zaradi kršitev javnega reda in miru so minuli konec tedna ukrepali v 41. primerih.

Preberi »

Mežica: Policisti obravnavali poskus vloma

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih 24. urah prejeli 258 klicev občanov. 76 klicev je bilo interventnih, štirje nujni, so sporočili s PU Celje. Med drugim so policisti obravnavali tudi poskus vloma v Mežici.

Preberi »

Policijsko poročilo, 18.3.2020

V zadnjih 24. urah so na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje sprejeli 176 klicev. V 38. primerih je šlo za interventne dogodke, v enem

Preberi »