Policijsko poročilo, 5. 5. 2022

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so policisti v zadnjih 24. urah prejeli 174 klicev občanov. 65 klicev je bilo interventnih. 19 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, trije s področja mejnih zadev in tujcev, 33 s področja prometne varnosti in 9 s področja javnega reda in miru. S področja cestnega prometa poročajo o eni prometni nesreči z lažjimi poškodbami in trinajstih prometnih nesrečah z materialno škodo. Zaradi kršitev javnega reda in miru so ukrepali enkrat.
Knmedia.net

V Slovenskih Konjicah so obravnavali poskus vloma v osebno vozilo. Storilcu v vozilo ni uspelo priti, je pa s poškodovanjem vozila lastniku povzročil za okoli 500 € škode.

Na območju Prebolda je okoli 19. ure zagorelo osebno vozilo. Do požara je najverjetneje prišlo zaradi pregretja izpušnega sistema. Ogenj je na vozilu povzročil za dobrih 1.000 € škode. Tuja krivda je izključena.

Policisti Postaje prometne policije Celje so v poznih večernih urah v Velenju obravnavali voznika, ki mu je preizkus z alkotestom pokazal, da je imel dobro promilo in pol alkohola v krvi. Vozniku so začasno odvzeli vozniško dovoljenje, sledi obdolžilni predlog.

Danes zjutraj so bili obveščeni o tatvini goriva. Neznani storilec je v nočnem času iz rezervoarja slovenskega tovornega vozila, parkiranega na avtocestnem počivališču Lopata, ukradel dobrih 500 litrov nafte.

Na vlaku, na območju Rogaške Slatine, so danes zjutraj izsledili državljana Turčije, ki je ilegalno vstopil v Slovenijo. Postopki z njim še potekajo.

Vir: PU Celje

Dogodki

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije