Vozi varno, pomisli na otroke: Nariši risbico in osvoji dan varnosti v prometu in koncert zasedbe BQL za celo šolo

Vsako jesen policisti posebno pozornost namenjamo prometni varnosti otrok, saj so kot udeleženci v prometu zaradi svoje neizkušenosti najranljivejši. V ta namen izvajajo številne aktivnosti, podpirajo pa tudi prizadevanja ostalih akterjev, ki se na različne načine trudijo prispevati k večji varnosti na naših cestah. Tako so podprli tudi aktualno medijsko akcijo, poimenovano Vozi varno, pomisli na otroke! Učenci pa lahko sodelujejo v nagradni igri.

K sodelovanju so vabljeni šolarji od prvega do šestega razreda, ki lahko osvojijo simpatično nagrado – dan varnosti in koncert fantov iz zasedbe BQL, in to za kar celo šolo!

Šolarji lahko sodelujejo tako, da narišejo risbico na temo MOJA POT V ŠOLO. Vsak razred lahko sodeluje z največ tremi risbicami ali pa se odloči in nariše skupinsko risbico. Risbice lahko oddate na spletno stran www.svet24.si ali pa jih pošljete po pošti na naslov: uredništvo Svet24, Vevška cesta 52, 1260 Ljubljana – Polje, s pripisom: Za akcijo vozi varno. Potrebno je le, da poleg risbice priložite oz. dopišete še ime in priimek otroka, ime osnovne šole, razred, ki sodeluje v natečaju, in kontakt osebe, ki jo lahko obveščajo o rezultatih natečaja.

Vse umetnine, ki jih boste poslali najkasneje do ponedeljka, 7. oktobra 2019, na naveden naslov, bodo objavili na spletnem portalu www.svet24.si. Na istem portalu bodo lahko vsi obiskovalci spletne strani od 7. oktobra 2019, pa do 17. oktobra, glasovali za svojo najljubšo otroško umetnino. V petek, 18. oktobra 2019, bodo razglasili zmagovalno risbico – tisto, ki bo prejela največ glasov obiskovalcev. Zmagovalna risbica bo šolarjem prislužila fantastično nagrado: dan varnosti v prometu in koncert fantov iz zasedbe BQL za kar celo šolo!

Več informacij najdete TUKAJ.

Vir: www.policija.si