policija

Dobrna: Reševalci so v bolnišnico odpeljali več kot 10 oseb. Nihče izmed zastrupljenih ni bil življenjsko ogrožen

Celjska policija je bila v nedeljo nekaj pred 18. uro obveščena, da so iz večstanovanjske hiše na Dobrni zaradi minimalno povišane stopnje ogljikovega monoksida v organizmu v celjsko bolnišnico odpeljali 11 stanovalcev. Nihče od njih ni bil življenjsko ogrožen, je danes za STA povedala tiskovna predstavnica celjske policije Milena Trbulin.

Preberi »

Zaradi nasilnega Slovenca v soboto izpraznili del frankfurtskega letališča

Nemška policija je v soboto popoldne na frankfurtskem letališču aretirala 38-letnega Slovenca, ki je grozil policistom. Terminal 1 so morali izprazniti, na spletni strani piše nemška zvezna policija. Ozadje dogodka ostaja nepojasnjeno. Slovenska policija o dogodku do zdaj ni bila obveščena, so za STA pojasnili na Generalni policijski upravi.

Preberi »

Policijski sindikat kazensko ovadil Hojsa zaradi objave plač policistov

V Policijskem sindikatu Slovenije so v četrtek podali kazensko ovadbo zoper ministra za notranje zadeve Aleša Hojsa zaradi objave osebnih podatkov in plač policistov, kar je po njihovem mnenju v nasprotju z zakonodajo. Sumijo ga kaznivega dejanja zlorabe osebnih podatkov v povezavi z drugimi kaznivi dejanji na škodo policistov.

Preberi »

Pečjak: Ob neupoštevanju ukrepov bo policija stroki predlagala ponovno zaostrovanje

Namestnik generalnega direktorja policije Tomaž Pečjak je na današnji novinarski konferenci pojasnil, da je bilo v zadnjih treh tednih s strani policije opravljenih več kot 45.000 nadzorov, izdanih je bilo skoraj 1.200 glob, večinoma zaradi neuporabe mask in nedovoljenega prehajanja občin. Največ ukrepov je bilo izdanih na območju Policijske uprave Ljubljana in Celje. Zaradi povečanega števila kršitev na priljubljenih turističnih točkah pretekli vikend, bodo policisti nadzor opravljali tudi ta konec tedna. Pečjak je pri tem opozoril, da če se bo ta konec tedna izkazal kot slab, bodo s strani policije zdravstveni stroki predlagali, da se prehajanje občin v isti regiji za namen rekreacije ponovno omeji.

Preberi »

Dogodki

Prosta delovna mesta

Zadnja obvestila

prijavi se

prijavi se v svoj račun