policija

Policijsko poročilo, 21. 10. 2021

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih 24. urah prejeli 242 klicev občanov. 71 klicev je bilo interventnih, dva nujna, so sporočili s PU Celje.

Preberi »

Inšpektorat preverja primere, ko pozitivni na hitrih testih niso opravljali PCR-testa. V ZD Žalec izdajali lažna cepilna potrdila

Zdravstveni inšpektorat je bil seznanjen z večjim številom posameznikov, ki naj kljub pozitivnemu rezultatu hitrega testa na novi koronavirus nato ne bi opravili PCR-testa, na katerega so bili napoteni. Po podatkih NIJZ je bilo samo v septembru takšnih oseb 525, je danes povedala Deana Potza z zdravstvenega inšpektorata, kjer primere preverjajo.

Preberi »

Policijsko poročilo, 15. 10. 2021

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih 24. urah prejeli 150 klicev občanov. 48 klicev je bilo interventnih, eden nujen. 13 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, eden s področja mejnih zadev in tujcev, 22 s področja prometne varnosti in 8 s področja javnega reda in miru. S področja cestnega prometa poročajo o eni prometni nesreči z lažjimi poškodbami in enajstih z materialno škodo.

Preberi »
Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.