otroci

V koroških vrtcih vedno več otrok, otroci vrnitve zelo veseli

Tudi ta teden so se morali zaposleni v vzgoji in izobraževanju ponovno testirati, rezultati v koroških vrtcih pa so vzpodbudni. Z izjemo enega oddelka, ki je v karanteni, je pretekli teden v koroških vrtcih minil brez posebnosti. V varstvu je vedno več otrok, so pa otroci kot tudi zaposleni veseli, da so lahko ponovno skupaj.

Preberi »

Še nekaj dni za uveljavljanje olajšave pri otrocih

Zavezanci za dohodnino, ki lani med letom niso uveljavljali posebne olajšave za vzdrževane družinske člane oz. so jo uveljavljali, a želijo te podatke spremeniti, imajo le še nekaj dni časa za oddajo vloge. Rok za oddajo vloge je 5. februar, pri čemer je letos zaradi epidemioloških razmer ne bo mogoče osebno prinesti na finančni urad.

Preberi »

V Slovenj Gradcu v načrtu ureditev medgeneracijskih igrišč na štirih lokacijah

Z nabavo in postavitvijo otroških igral v okviru projekta “Medgeneracijski prostor za aktivno sprostitev”, ki ga ima slovenjgraška občina v načrtu spomladi letos, bodo poskrbeli za osnovno infrastrukturo, ki bo zagotavljala družbeni, socialni in motorični razvoj otrok in starejših. Skupna vrednost projekta, ki je sofinanciran s strani EKSRP je 38.611,88 €.

Preberi »

prijavi se

prijavi se v svoj račun