V nedeljo je Bolšjak!

Tudi to nedeljo, 2. avgusta, se bomo lahko domačini in turisti odpravili na bolšji sejem, ki v Slovenj Gradcu nastaja v organizaciji 14 vladnih in nevladnih organizacij, ter v koordanaciji raum AU.

Tudi ta nedelja bo, kljub visokim temperaturam in počitniškemu vzdušju, rezervirana za bolšji sejem, ki bo potekal na dvorišču stare Komunale, stavbe, v kateri deluje večina društev, odgovornih za realizacijo bolšjaka.
In tudi slovenjgraški, čeprav v manjši razsežnosti, bo, tako kot se spodobi za bolšje sejme, ponujal raznovrstno “staro robo”. 

Kot izvemo od organizacijske ekipe, so zanos za prostovoljno organizacijo bolšjaka črpali iz prepričanja, da sodobna družba potrebuje bolšji sejem, saj le-ta poleg interakcije s someščani, kreira pozitivnejši odnos do rabljenih stvari.

Na bolšjem sejmu boste lahko, ob upoštevanju navodil in priporočil NIJZ, kupili in prodali vsakršen, že uporabljen izdelek, od šivanke do avtomobila, obnovili garderobo, napolnili shrambo. In ne glede na to, ali boste kupili/prodali veliko, ali morda samo kakšno malenkost, ali pa se morda le sprehodili po bolšjem sejmu in tu in tam s kom poklepetali, si organizacijska ekipa upa trditi, da vas nedeljski utrip ne bo pustil ravnodušne.


Zato vabljeni na Bolšjaka, 2. avgusta, med 8.00 in 12.00 uro. Se vidimo pred HUB-om, Partizanska pot 12, Slovenj Gradec!

Dogodki

Prosta delovna mesta

Zadnja obvestila

prijavi se

prijavi se v svoj račun