vrata

Že poznate stranska sekcijska garažna vrata?

Sekcijska garažna vrata so zelo priljubljena izbira. Veljajo za cenovno dostopna, elegantna in enostavna za uporabo. A sodijo med klasiko. Vsem, ki želite nekaj več, lahko v podjetju Hanus ponudijo nekoliko drugačno vrsto vrat – stranska sekcijska garažna vrata.

Preberi »

Razkrivamo najbolj popularne izbire barve za garažna vrata

Garažna vrata so morda ena od najbolj vidnih točk doma. Pomembno je, da so kakovostna, dobro izolirana, iz vzdržljivih materialov, odporna na vremenske razmere in seveda tudi estetska. Ob nakupu kakršnekoli nove opreme si želimo, da bi vrata obstoječ izgled ponesla še na višjo raven. Pri izbiri barve moramo upoštevati celoten izgled doma, barvo vhodnih vrat, okenskih okvirjev in zunanjo ureditev doma. Vas zanima, katere barve garažnih vrat so trenutno najbolj popularne?

Preberi »

Garažna vrata v imitaciji lesa – kaj, kako, zakaj?

Siva, srebrna, bela, rjava … Zunanjih izgledov garažnih vrat je ogromno, omejuje jih zgolj vaša domišljija. Ne glede na to, ali je vaš dom odet v rumeno, belo ali sivo barvo, ga boste s pravilno izbiro garažnih vrat lepo dopolnili. V podjetju Hanus so prepričani, da boste našli takšna, ki se bodo neopazno vključila v celostno podobo vašega doma ali drugega objekta in se zlila s fasado oziroma okolico.

Preberi »

Dogodki

Kaj bomo danes jedli?

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.