Kako z garažnimi vrati povečati zaslužek vašega podjetja?

Vsako podjetje si želi dobrega in uspešnega poslovanja, vendar se včasih zatakne pri dejavnikih, na katere sprva ne bi pomislili. Eden izmed teh so garažna vrata. Ta morajo biti visoke kvalitete, trpežna, odporna na vremenske razmere in pripravljena na visoko frekvenco odpiranja in zapiranja. Vas zanima, kakšna industrijska garažna vrata izbrati?
industrijska-garazna-vrata-zasluzek

Industrijska garažna vrata so namenjena poslovnim prostorom, skladiščem, trgovinam, gasilskim domovom, kmetijam, delavnicam in vsem drugim gospodarskim objektov. Ta vrata so večja in robustnejša. Izdelana so izključno po naročilu, saj jih tako lahko prilagodijo objektu in namenu, kateremu bodo služila. Vsa industrijska garažna vrata podjetja Hanus so izdelana v skladu z najstrožjim evropskim standardom EN13241-1, ki določa, da morajo vrata biti, v primeru pretrganja pletenice ali zloma vzmeti, zaščitena pred padcem, obenem pa se morajo ob možnosti naleta na oviro samodejno ustaviti in obrniti v nasprotno smer. 

Izberite rolo industrijska garažna vrata

Rolo industrijska garažna vrata podjetja Hahus so primerna tako za zunanjo kot notranjo uporabo. Priporočajo jih za poslovne zgradbe, kjer je frekvenca odpiranja velika. Rolo garažna vrata bodo za svoje delovanje potrebovala zelo malo prostora. Preprečili boste nastanek ozkega grla v proizvodnji, hkrati pa prihranili z energijo. Lamele rolo industrijskih vrat so polnjene s CFC poliuretansko peno. Narejene so iz aluminija, vrata pa so praktična, enostavna in varna za uporabo.

Rolo vrata imajo na voljo tudi številne zanimive možnosti, kot so kodna stikala, ki omogočijo prehod iz zunanje strani tudi, ko uporabnik nima daljinca, fotocelice, ki garažnim vratom podajo ukaz zaustavitve in povratnega umika ob zaznavi ovire ter večjo količino daljincev. Na voljo so 3-kanalni daljinci, ki omogočajo odpiranje do treh vrat z zgolj enim daljinskim upravljalnikom.

So vam bolj všeč sekcijska garažna vrata?

Tudi sekcijska garažna vrata vam ponujajo številne prednosti. Vanje lahko v podjetju Hanus, na primer, vgradijo svetlobne elemente, svetlobne lamele in osebni prehod, ki bo olajšal prehod oseb in prenos predmetov. Z odpiranjem samo osebnega prehoda boste izgubil tudi manj energije in toplote. Sekcijska vrata so sestavljena iz posameznih panelov, katerih debelina je 42 mm (lahko tudi 62 mm). Ti paneli so dodatno izolirani in zaradi posebnega CFC poliuretanskega polnila še bolje prenašajo ekstremne vremenske pogoje. Še več, zagotovijo lahko, da se vrata ne bodo deformirala niti med temperaturami od -90 °C do +80 °C. Sekcijska industrijska garažna vrata imajo nameščen tudi vrhunski elektromotor, ki ima upravljanje popolnoma prilagojeno industrijskim potrebam.

Preberite tudi: 4 primeri, na katere bodite pozorni ob nakupu novih garažnih vrat

Prava industrijska garažna vrata vam bodo omogočila prihranke energije in toplote. Zaradi učinkovitega in hitrega delovanja bodo preprečila nastanek ozkega grla v proizvodnji, vam pa tako dodano izboljšala poslovanje, zagotavljajo v podjetju Hanus.

Dogodki

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.