olimpijske igre

V domačem Slovenj Gradcu Garnbretovi pripravili veličasten sprejem (VIDEO)

Slovenjgraška občina je danes na Glavnem trgu za svojo domačinko Janjo Garnbret, ki je nosilka prve zlate kolajne v športnem plezanju na Olimpijskih igrah v Tokiu, pripravila veličasten sprejem. Kot je dejala Garnbretova, ji ta sprejem pomeni ogromno, saj gre za njen domači kraj. Občini pa se je zahvalila, da ji stoji ob strani v dobrem in slabem.

Preberi »

Množica ljudi v Ljubljani pozdravila slovenske olimpijce. Janković Garnbretovi obljubil, da bodo v Ljubljani zgradili plezalni center

Množica športnih navdušencev je včeraj na ljubljanskem Kongresnem trgu pozdravila slovenske junake, ki so s svojimi uspehi v zadnjih dveh tednih navduševali na olimpijskih igrah v Tokiu. Navdušene navijače so od najboljših pozdravili zlata plezalka Janja Garnbret in kanuist Benjamin Savšek ter srebrna judoistka Tina Trstenjak.

Preberi »

Janja Garnbret nosilka zastave na zaprtju iger. Slovenski košarkarji pred zgodovinskih izzivom, Dončić prvi kandidat za MVP

Olimpijska prvakinja Janja Garnbret bo nosilka slovenske zastave na nedeljskem zaprtju olimpijskih iger Tokio 2020, so danes sporočili iz Olimpijskega komiteja Slovenije. Sklepna slovesnost iger, na katerih so slovenski športniki doslej osvojili tri zlate ter po eno srebrno in bronasto medaljo, se bo začela ob 13. uri po srednjeevropskem času.

Preberi »
Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.