Na sprejemu za zlato Janjo Garnbret bodo nastopili Poskočni muzikanti in Dunja, obeta se tudi pester program za otroke

Imamo olimpijske sanje! Imamo to! Imamo zlato olimpijsko medaljo," pravijo Slovenjgradčani, ki danes za sokrajanko, olimpijko Janjo Garnbret pripravljajo veličasten sprejem.
DSC_5919

Danes ob 18. uri bomo na Glavnem trgu v Slovenj Gradcu sprejeli olimpijsko zmagovalko Janjo Garnbret. Pridite in skupaj z nami podoživite vse uspehe, ki jih je dosegla. Prenos v živo bomo prenašali na Facebook in spletni strani Koroških Novic. Vabljeni, da ji skupaj izkažemo našo podporo. Organizatorji dogodka napovedujejo tudi pestro dogajanje.

Preberite tudi: Janja Garnbret po prihodu v domovino: Kolikor se poznam, si bom že našla nov cilj (FOTOGALERIJA)

Program dogajanja

  • od 16. ure dalje dogajanje za otroke na športnem poligonu. Športna zveza Slovenj Gradec je namreč skupaj z lokalnimi športnimi društvi pripravila 18 športnih izzivov, kot so orientacija, slalom z rolerji, vse aktivnosti povezane s plezalno steno. Ti bodo postavljeni med glavnim odrom in Vilo Pohorje od 16.00 do 18.30 ure.
  • Od 18. ure dalje sprejem Janje Garnbret. Nastopili bodo tudi Poskočni muzikanti in Dunja.

Za vstop na prireditev je potreben pogoj PCT (preboleli, cepljeni, testirani). Testiranje bo možno tudi na na prireditvi.

22-letna Slovenjgradčanka se je v zgodovino olimpijskih iger za vselej vpisala kot prva športna plezalka, ki je v tej športni disciplini osvojila olimpijsko zlato.

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.