
Prvi poletni večer v Hiši Ančka razvajal brbončice in ušesa (FOTO)
Poletje je tu in s tem tudi pestro poletno dogajanje v mestu.
Poletje je tu in s tem tudi pestro poletno dogajanje v mestu.
Po mnenju podjetja Gault&Millau, ki že desetletja podeljuje nazive najboljšim restavracijam, je oceno dve chefovi kapi namenilo tudi Hiši Ančka iz Slovenj Gradca.
V Hiši Ančka, Boutique Hotel v Slovenj Gradcu, kjer pri pripravi testa za pizze že dolgo ne uporabljajo kvasa, ampak 25 let stare droži (kislo testo), so razširili nabor kosil in ponudbo vin. Velika novost je priprava jedi na odprtem ognju. Njihove pizze z drožmi pa so nadgradili v brezkompromisne napoletane, za katere uporabljajo najboljše sestavine in “živo” moko, mleto iz delno kaljenih žitnih zrn.
Na Glavnem trgu v Slovenj Gradcu so danes uradno namenu predali Hišo Maja, dislocirano enoto Hiše Ančka, s čimer so zaokrožili butično zgodbo na Koroškem.
Na Glavnem trgu v Slovenj Gradcu bodo v petek, 22. aprila, uradno namenu predali Hišo Maja, dislocirano enoto Hiše Ančka.
V Hiši Ančka lahko letos kupite popolno darilo zase in za vaše najbližje, prijatelje, sodelavce ali poslovne partnerje. V ponudbo so dodali domače testenine ter Ančkine domače m’rmelade, ki jih izdelujejo sami.
Tudi jeseni bodo kulinarični navdušenci lahko uživali v tednu restavracij. Ta bo potekal od 9. do 18. oktobra v več kot 100 najboljših slovenskih gostilnah in restavracijah; sedem jih bo tokrat sodelovalo prvič. Že petič pa se akciji pridružuje tudi Hiša Ančka iz Slovenj Gradca.
V Hiši Ančka so znova pričeli z dostavo hrane na dom. Dostava Hiše Ančke pripelje na dom picee, solate in božanske lazanje: Tudi v Hiši
Poleg dobrega obroka je v Hiši Ančka mogoče uživati v wellnessu in modernih butičnih sobah. Z odprtjem petih skrbno opremljenih butičnih sob in z novim