Search
Close this search box.

V Hišo Ančka po praznična darila za gurmane in vse ljubitelje domačih dobrot

V Hiši Ančka lahko letos kupite popolno darilo zase in za vaše najbližje, prijatelje, sodelavce ali poslovne partnerje. V ponudbo so dodali domače testenine ter Ančkine domače m'rmelade, ki jih izdelujejo sami.

Za izdelavo testenin uporabljajo kakovostno moko in sestavine ter so brez umetnih arom, barv in ojačevalcev okusa. Testenine so zapakirane v eko darilni embalaži, na voljo je TRIS, ki vsebuje tri različne vrste testenin, okuse pa si lahko izberete sami. V ponudbi pa imajo široke in ozke rezance, veganske pesine testenine, ki so obarvane s sokom pese in so brez jajc, veganske špinačne bigole, ki vsebujejo spasirano mlado špinačo in črne testenine s sipinim črnilom.

Na voljo tudi Ančkine domače m’rmelade, ki so odličnega okusa in sijajna ideja za darilo. Ne vsebujejo nobenih konzervansov ali umetnih sestavin, na voljo so: sliva, hruška, grozdna jurka, breskev, robida, malina in marelica.

V Hiši Ančka pa lahko kupite tudi različne darilne bone, ki so jih posebej pripravili in jih lahko izkoristite v restavraciji, piceriji, kavarni, za nočitev ali v wellnessu. V ponudbi imajo degustacijski meni za dve osebi, gurmansko večerjo, wellness za 2 ali 3 ure, pobeg v dvoje (nočitev z zajtrkom) v njihovem butičnem hotelu, kjer se lahko izkoristijo tudi vavčerji. Darilne bone je možno kupiti za poljuben znesek. Darilni paketi so samo osebni prevzem. 

Pri tem naj omenimo, da kuhinja Hiše Ančka tudi v teh časih ni zaprta, saj ponujajo osebni prevzem hrane, poskrbijo pa tudi za dostavo na dom. Poleg pestre ponudbe domačih testenin in pic iz prave Napolitanske krušne peči imajo na voljo še Ančkine miške, solate in gurmanske burgerje. Celoten meni si lahko pogledate na povezavi tukaj.

V Hiši Ančka pa dodajajo, da so vedno gurmansko usmerjeni in tudi v prihodnje pripravljajo nekaj novega za vse obiskovalce.

Dogodki

V Hiši Ančka lahko letos kupite popolno darilo zase in za vaše najbližje, prijatelje, sodelavce ali poslovne partnerje. V ponudbo so dodali domače testenine ter Ančkine domače m'rmelade, ki jih izdelujejo sami.