V Hiši Ančka od oktobra v ponudbi vrhunska kulinarika po prijazni ceni

Tudi jeseni bodo kulinarični navdušenci lahko uživali v tednu restavracij. Ta bo potekal od 9. do 18. oktobra v več kot 100 najboljših slovenskih gostilnah in restavracijah; sedem jih bo tokrat sodelovalo prvič. Že petič pa se akciji pridružuje tudi Hiša Ančka iz Slovenj Gradca.

V tednu restavracij sodelujejo najboljše slovenske restavracije in kuharski mojstri, ki dvakrat letno – spomladi in jeseni – v desetih dneh v svojih restavracijah predstavijo svoje znanje v treh hodih in po prijazni ceni. S tem slovenski gostinci nagradijo svoje stalne goste za njihovo zvestobo in povabijo nove, da spoznajo vrhunsko kulinariko, ki ni nujno vedno draga. Organizatorji pričakujejo, da bodo letos v dveh akcijah prvič pritegnili več kot 100.000 gostov.

Tako bodo v tednu restavracij za vas z okusnimi jedmi poskrbeli tudi v Hiši Ančka, kjer si boste lahko brbončice razvajali ob vrhunskem tri hodnem meniju le za 19 evrov.

Iz Hiše Ančka so še sporočili, da bo pri njih od 1. oktobra naprej v ponudbi nov meni, kjer bo lahko vsak našel nekaj zase. “Ker želimo vsem približat dobrote Hiše Ančke bo od tega datuma dalje vsak dan (razen nedelje) na voljo 3 hodni ali 5 hodni degustacijski meni.”

Poleg dobrega obroka je v Hiši Ančka mogoče uživati tudi v wellnessu in modernih butičnih sobah. Z odprtjem petih skrbno opremljenih butičnih sob in z novim imenom Hiša Ančka Boutique Hotel **** so postali prvi butični hotel s štirimi zvezdicami na Koroškem, o čemer si lahko več preberete TUKAJ.

Hkrati pa je obisk Hiše Ančka tudi priložnost za porabo turističnih bonov oziroma vavčerjev. V Hiši Ančka, kjer so čez poletje dosegli kar 90-odstotno zasedenost, so namreč za vas pripravili pakete, ki so bili letošnje leto zelo uspešni.

Pri tem naj še omenimo, da na Facebook strani Hiše Ančka najdete tudi nagradno igro, v kateri podarjajo dva menija, ki ju bodo stregli v tednu restavracij. Zato obiščite njihovo Facebook stran, ki jo najdete TUKAJ. Z malo sreče boste lahko morda ravno vi tisti, ki boste uživali ob brezplačnem razvajanju vaših brbončic.