Search
Close this search box.

Novost v Slovenj Gradcu: V petek svoja vrata odpira Hiša Maja

Na Glavnem trgu v Slovenj Gradcu bodo v petek, 22. aprila, uradno namenu predali Hišo Maja, dislocirano enoto Hiše Ančka.

“Z veseljem sporočamo, da odpiramo še drugi del Hiše Ančka in s tem zaokrožujemo našo butično zgodbo na Koroškem, so ob povabilu na odprtje zapisali na Facebook strani Hiše Ančka, kjer je poleg vrhunske kulinarike mogoče uživati v wellnessu in modernih butičnih sobah.

Hiša Ančka je svojo zgodbo začela pisati decembra 2017, ko je več kot 200 let stara hiša, včasih tudi gostilna, na novo odprla vrata. Mogočna bela hiša, ki že na prvi pogled privabi mimoidoče, leži na obrobju centra in je le nekaj metrov oddaljena od razpotja poti, ki vodijo v industrijsko cono, center mesta, naprej proti severu Koroške ali do poti, ki vodi do Ljubljane. Hiša Ančka se lahko pohvali tudi s čudovito teraso, veliko kar 250 kvadratov, na kateri se odvijajo različne glasbene in kulturne prireditve. Terasa še posebej oživi poleti, ko se odvijajo tematski in zabavni večeri z živo glasbo, pestrim naborom pijač in skrbno pripravljeno hrano. Poskrbljeno pa je tudi za najmlajše, saj se lahko igrajo na igralih igrišča z umetno travo.

Leta 2020 so restavraciji dodali še dodatno vsebino z odprtjem wellnessa in butičnih sob. Tako je Hiša Ančka postala štiri zvezdični butični hotel z novim imenom Hiša Ančka Boutique Hotel ****, ki je edini tovrstni hotel na Koroškem. Restavracija in butične sobe so opremljene v modernih in prijetnih tonih z nadstandardno opremo.

Velik poudarek pri teh sobah je na dizajnu, opremi, na dobrih materialih ter na osebnem počutju gosta, ki mu želijo ponuditi doživetje. Pohvalijo se lahko še z wellnessom, svojo pralnico in tako lahko svojim gostom ponudijo vse kar pričakujejo od štirizvezdičnega hotela.

Zdaj pa jih čaka še uradno odprtje Hiše Maja, in sicer v petek ob 12. uri, kamor ste vljudno povabljeni tudi vi. Okusno obnovljena “Fantomska hiša” v centru Slovenj Gradca, preimenovana v Hiša Maja, je od Ančke oddaljena le 150 metrov oziroma 2 minuti hoje. Sobe in apartmaji so vrhunsko opremljeni. Na voljo so tudi sobe s kadjo. V Deluxe apartmaju Sandek pa je tudi infra savna.

Pri tem naj še omenimo, da tako v hiši Ančka kot v Hiši Maja sprejemajo tudi turistične bone oziroma vavčerje. Za vsa dodatna vprašanja in rezervacije so vam na voljo na hisaancka@gmail.com.

Dogodki

Na Glavnem trgu v Slovenj Gradcu bodo v petek, 22. aprila, uradno namenu predali Hišo Maja, dislocirano enoto Hiše Ančka.