3. razvojna os

DZ potrdil poroštveni zakon za tretjo razvojno os

DZ je danes s 60 glasovi za in enim proti sprejel nov poroštveni zakon za obveznosti Darsa. Na njegovi podlagi se bo financiralo avtocestne projekte na tretji razvojni osi in še nekaterih drugih odsekih v skupni vrednosti 785 milijonov evrov.

Preberi »

Odbor za finance potrdil poroštveni zakon za tretjo razvojno os

Odbor DZ za finance je za potrditev na plenarni seji pripravil predlog novega poroštvenega zakona za obveznosti Darsa. Na njegovi podlagi se bo financiralo avtocestne projekte na tretji razvojni osi in še nekaterih drugih odsekih v skupni vrednosti 785 milijonov evrov, kar so člani odbora pozdravili.

Preberi »

Odbor za finance o poroštvenem zakonu za tretjo razvojno os

Odbor DZ za finance bo danes za potrditev na plenarni seji pripravil predlog novega poroštvenega zakona za obveznosti Darsa. Na tej podlagi bo upravljalec avtocest in hitrih cest financiral avtocestne projekte na tretji razvojni osi ter še nekaterih drugih odsekih, skupna vrednost vseh pa je 785 milijonov evrov.

Preberi »

Vlada potrdila predlog poroštvenega zakona za tretjo razvojno os

Vlada je potrdila predlog poroštvenega zakona za obveznosti Družbe za avtoceste v RS (Dars). Skupna vrednost projektov, za katere se bo z državnim poroštvom zadolžil Dars, je skoraj 785 milijonov evrov, pretežni del odpade na odsek Šentrupert-Velenje na severnem delu tretje razvojne osi in na odsek Osredek-Maline na njenem južnem delu.

Preberi »

Dogodki

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.