Search
Close this search box.

Na dogajanje glede gradnje 3. razvojne osi se je odzval tudi koroški poslanec Jani Prednik

V prispevku objavljamo pisno poslansko vprašanje v zvezi z gradnjo tretje razvojne osi, ki ga je na ministra za infrastrukturo mag. Bojana Kumra naslovil koroški poslanec Jani Prednik.

Spoštovani minister,

Pred dnevi so se sestali predstavniki DARS-a ter vašega ministrstva, z namenom predstavitve poteka gradnje severnega kraka tretje razvojne osi. Posamezniki, ki so bili prisotni na omenjeni predstavitvi, zgroženi ugotavljajo, da je, oziroma bo prišlo do časovnega zamika pri končni izvedbi gradnje tretje razvojne osi, ki je in mora ostati prioritetni projekt Slovenije.

Tako imenovani zamiki časovnice ter realizacije projekta bodo natančneje predstavljeni in pojasnjeni na naslednji predstavitvi, ki bo v mesecu decembru. Kljub temu, da se projekt razvija dalje, pa »zamiki«, ki se pojavljajo oziroma omenjajo, postajajo vse večja skrb prebivalk ter prebivalcev Koroške.

Na podlagi napisanega me zanima sledeče:

  • Ministrstvo za infrastrukturo ter DARS naj javno predstavita trenuten potek gradnje severnega dela tretje razvojne osi ter javno komunicirata ali omenjene trditve o t.i. zamikih držijo ali ne.
  • Če omenjene trditve o zamikih pri gradnji razvojne osi držijo, zakaj je temu tako in kakšne so rešitve oz. potek gradnje za naslednje triletno obdobje?
  • Prosim vas, da mi v odgovoru na to vprašanje natančno pojasnite časovnico ter realizacijo gradnje severnega dela tretje razvojne osi.

Preberite tudi: Zaživela iniciativa Hoč’mo cesto: Pričakovali bi, da bi bilo gradbišče celovito razvito, vendar ni (VIDEO in FOTO)

1 Komentarji
staro
novo najbolj glasovano
Inline Feedbacks
View all comments
Gregor
Gregor
1 leto nazaj

LoL! Kaj ste pa pričakovali od nesposobne leve vlade! Pod levimi vladami se država NIKOLI ni razvijala!

Dogodki

V prispevku objavljamo pisno poslansko vprašanje v zvezi z gradnjo tretje razvojne osi, ki ga je na ministra za infrastrukturo mag. Bojana Kumra naslovil koroški poslanec Jani Prednik.