Search
Close this search box.

Policijsko poročilo, 24. 6. 2020

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so včeraj prejeli 283 klicev občanov. 78 klicev je bilo interventnih. Obravnavali so 12 zadev s področja kriminalitete, 34 s področja prometne varnosti od tega 14 prometnih nesreč, 8 kršitev javnega reda in miru, ostali interventni dogodki pa so bili iz ostalih področij dela policije.

V Slovenskih Konjicah so obravnavali voznika osebnega vozila, ki je vozil pod vplivom alkohola. Alkotest pa je pokazal, da je imel v krvi več kot 3 promila alkohola, vozil pa je tudi brez veljavnega vozniškega dovoljenja. Voznika so pridržali do streznitve, zasegli pa so mu tudi vozilo.

Tudi na Ravnah na Koroškem so policisti obravnavali voznico osebnega avtomobila, ki je vozila pod vplivom alkohola. Alkotest je pokazal, da je imela v krvi 1.7 promila alkohola.

V Laškem so obravnavali tatvino orodja iz odklenjenega kombiniranega vozila. V Celju in Šmarju pri Jelšah so policisti obravnavali tatvine v trgovinah.

V Celju je neznani storilec poskušal vlomiti v stanovanjsko hišo, kar mu ni uspelo, je pa na objektu povzročil za 300 EUR škode.

V Šmartnem ob Paki je bilo vlomljeno v enega izmed poslovnih prostorov, iz katerega je bilo odtujeno okoli 1500 EUR gotovine.

Na območju Rogaške Slatine so včeraj zjutraj obravnavali tri državljane Alžirije, ki so ilegalno vstopili v Slovenijo. Vsi trije so zaprosili za azil.

V Šmarju pri Jelšah, Žalcu in Mozirju so zasegli osebna vozila voznikom, ki so vozili brez veljavnega vozniškega dovoljenja.

VIR: PU Celje

Dogodki