ilegalni prestop meje

Policijsko poročilo. 11. 2. 2022

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih 24. urah prejeli 197 klicev občanov. 41 klicev je bilo interventnih, eden nujen. 7 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, 6 s področja mejnih zadev in tujcev, 23 s področja prometne varnosti in 8 s področja javnega reda in miru.

Preberi »

Policijsko poročilo, 16. 11. 2021

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih 24. urah prejeli 212 klicev občanov. 50 klicev je bilo interventnih. 19 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, štirje s področja mejnih zadev in tujcev, 19 s področja prometne varnosti in 5 s področja javnega reda in miru.

Preberi »

Policijsko poročilo, 6. 10. 2021

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih 24. urah prejeli 269 klicev občanov. 64 klicev je bilo interventnih, dva nujna. 14 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, štirje s področja mejnih zadev in tujcev, 28 s področja prometne varnosti in 16 s področja javnega reda in miru.

Preberi »

Policija išče voznika, ki je v osebnem vozilu prevažal 13 državljanov Pakistana

Včeraj, nekaj pred sedmo uro zjutraj, so bili policisti obveščeni, da je na odstavnem pasu avtoceste med Šentrupertom in Vranskim, zaradi okvare obstalo osebno vozilo znamke Audi Q7. Policista Postaje prometne policije Celje sta ob prihodu na kraj ugotovila, da je voznik, ko je opazil, da se je vozilo pokvarilo, pobegnil. V vozilu je ostalo 13 državljanov Pakistana, ki jih je ilegalno pripeljal v Slovenijo, so danes sporočili s PU Celje.

Preberi »