vožnja pod vplivom alkohola

Dva vinjena voznika v rokah policistov. Eden povzročil nesrečo

Šentjurski policisti so obravnavali dva voznika, ki sta vozila pod vplivom alkohola. Eden je zaradi neprilagojene hitrosti trčil v betonski steber. Iz PU Celje ob tem pozivajo, da naj vozniki ne sedajo za volan, če so uživali alkoholne pijače ali če so pod vplivom kakršnihkoli psihoaktivnih snovi.

Preberi »

Na območju PU Celje skoraj vsakodnevno obravnavajo opite voznike

Na območju Policije uprave (PU) Celje policisti skoraj vsakodnevno obravnavajo opite voznike. Policija zato opozarja, da alkohol ne sodi v promet in voznike poziva, da po pitju alkohola ne sedejo za volan. Celjski policisti so sicer v zadnjih 24 urah obravnavali tri opite voznice, so danes sporočili s PU Celje.

Preberi »

Na Prevaljah skozi naselje divjal 116 kilometrov na uro

Na območju Prevalj so policisti ustavili 24-letnega voznika, ki je pri omejitvi hitrosti 50 km/h vozil 116 km/h, na območju Dramelj pa je 26-letni voznik vozil močno pijan. Iz PU Celje ob tem pozivajo, da je prekomerna hitrost v povezavi z vožnjo pod vplivom alkohola še vedno najpogostejši vzrok najhujših prometnih nesreč.

Preberi »

Policijsko poročilo, 8.1.2021

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih 24. urah prejeli 231 klicev občanov. 47 klicev je bilo interventnih, eden
nujen.

Preberi »

Dogodki

Kaj bomo danes jedli?

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.