Luka Basi obljublja na Koroškem nepozaben koncert. Na odru se mu bo pridružila tudi Ivana Kovač

Eden najbolj priljubljenih izvajalcev pri nas in eden najbolj opaženih mladih glasbenikov na Hrvaškem, Luka Basi, vabi na nepozaben koncert. Tokrat se je simpatični Korošec odločil, da tokrat za nepozabno vzdušje poskrbi kar na domačih tleh, na Ravnah na Koroškem.
LUKA BASI 5

Priljubljen glasbenik je znan po tem, da je vsaka njegova pesem velika uspešnica, ki jo prepevajo množice njegovih oboževalcev. Na koncertih pa s svojo energijo poskrbi za nepozabno vzdušje. In tako bo tudi to soboto na Ravnah, ko se mu bo na odru pridružila tudi Ivana Kovač, sicer hčerka legendarnega Miša Kovača, s katero sta skupaj posnela že tudi videospot.

Veliki koncert, ki ga je priljubljeni pevec poimenoval Koroška noč po Basijevo, bo potekal že to soboto, 18. 9. 2021, ob 20.00 uri, v športni hali osnovne šole Prežihovega Voranca na Ravnah na Koroškem. Število vstopnic je omejeno, zato pohitite z nakupom. Zagotovite so jih lahko na TUKAJ. Koncert bo izveden pod takratnimi pogoji Nijz, ob upoštevanju pogoja PCT.

Pri tem naj še omenimo, da na Facebook strani Koroških Novic poteka tudi nagradna igra, v kateri bomo nekomu podelili dve brezplačni vstopnici za omenjen koncert. Za nagrado se lahko potegujete TUKAJ.

Več informacij o dogodku pa najdete tudi na njegovi Facebook strani TUKAJ.

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.