Search
Close this search box.

V četrtkovi prometni nesreči na območju Raven se je huje telesno poškodoval 49-letni motorist

Kot smo že poročali včeraj, je na območju Raven prišlo do prometne nesreče, v kateri se je poškodoval motorist, ki so ga prepeljali v SB Slovenj Gradec. Zdaj pa so s PU Celje sporočili še podrobnosti omenjene nesreče.

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih 24. urah prejeli 333 klicev občanov. 96 klicev je bilo interventnih. 24 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, 43 s področja prometne varnosti in 15 s področja javnega reda in miru. Med drugim so obravnavali tudi prometno nesrečo na cesti Dravograd-Ravne na Koroškem.

Na Dobrijah na območju Raven na Koroškem so policisti včeraj ob 11.25 uri obravnavali prometno nesrečo, v kateri je bil huje telesno poškodovan voznik motornega kolesa.

Prometno nesrečo je povzročil 39-letni voznik tovornega vozila, ki je vozil iz smeri Dravograda proti Ravnam na Koroškem.

Voznik je prehiteval pred seboj vozeče vozilo, v času, ko ga je že prehiteval 49-letni voznik motornega kolesa. Med vozili je prišlo do trčenje, kjer se je voznik motornega kolesa pri padcu huje telesno poškodoval. Zoper povzročitelja bodo policisti podali kazensko ovadbo, so danes sporočili s PU Celje.

Dogodki